zaterdag 11 januari 2014

Poekie stopt, maar toch goed nieuws

Jullie hebben vast wel gemerkt dat ik Poekie altijd een warm hart heb toegedragen. Poekie is een project van een moeder met een ziek kind (waar het nu gelukkig goed mee gaat). Zij is knuffels gaan verzamelen en is deze uit gaan delen aan zieke kinderen in diverse ziekenhuizen, zodat kinderen een knuffelvriendje, een troostvriendje kregen.

Onlangs heeft zij aangegeven ermee te willen stoppen. Heel erg jammer want veel kinderen hebben veel steun aan deze knuffels.  Gelukkig heeft Miet Verbeke, van de Zonnedekens, aangegeven zich ook in te gaan zetten om deze knuffels te verzamelen en te verdelen.

Hier een stukje uit Poekie's blog:
Zoals jullie reeds vernomen hebben wordt het Poekie-project afgesloten. Het doel om 100 knuffels aan zieke kinderen te kunnen schenken werd ruim overtroffen... Poekie heeft bijna 5000 knuffels mogen ontvangen! Poekie kan met een warm hart en veel dankbaarheid terugkijken op 2 intensieve jaren.
Maar alle creatieve vrijwilligers kunnen aan de slag blijven, het mooie en warme gebaar naar de kinderen toe kan blijven doorgaan. De leemte die nu zou ontstaan wordt met alle plezier ingevuld door Zonnedekens (ook te volgen via facebook). Zij gaan met de nodige ervaring en veel enthousiasme een nieuw project starten, namelijk Zonneknuffels. Een gelijkaardig project als Poekie, maar toch helemaal nieuw!
Informatie over Zonnedekens kun je hier vinden: ** KLIK ** en hier ** KLIK **

1 opmerking:

Poekie zei

Marianne, Hartelijk bedankt om het Poekie/Zonnedekens berichtje te delen op je blog!
Poekie heeft 2 fijne, maar zeer intensieve jaren achter de rug. Met veel liefde én veel trots kan Poekie nu het project afsluiten.

DIKKE knuffel & lieve groetjes,
Saskia & Poekie
xxx