woensdag 26 februari 2014

There is no doubt, I just love you


De Supreme Scrap Tournament wedstrijd inspireert mij tot het maken van nieuwe dingen (helaas ben ik niet door naar de derde ronde maar dat mag de pret niet drukken)... Voor deze layout heb ik maar een stukje dessinpapier gebruikt, de groene stukjes. Voor de rest zijn het alleen maar 'kliedermaterialen' en washitape. Ik vond het geweldig leuk om hier weer mee bezig te zijn. Het was veel te lang geleden.

The Supreme Scrap Tounament inspires me to make new sorts of layouts. I used only one piece of dessinpaper on this layout (the greenish bits). Besides that I used only paint and paintstuff and washi tapes. I loved it so much to work with this materials again. I was just too long ago I did this kind of stuff.

Werkwijze: (I wrote the tutorial only in dutch but on the right top of this page you can find the translation button). (klik op de linken om de materialen in de webwinkel te bekijken)

* Neem een vel wit cardstock

* Doe daar, op verschillende plekken, een flinke drup witte verf op en (ook verspreid over de pagina) een drup roze, olijfgroen en geel.

* Rol deze uit met een roller. Zijn de plekken nog te donker naar je zin? Doe dan nog wat witte verf op je vel en rol dit weer uit. 

* Splash wat glimmermist op het papier. Dit doe ik door het spuitmondje los te draaien, dan het spuitmondje een heel klein beetje in te drukken zodat het rietje zich vult met inkt. Haal dit uit de fles en hang het rietje boven het papier. Druk nu (heel zachtjes) op het spuitmondje en de inkt valt in spetters op het papier. 

* Knip een vierkant uit een afvalstuk papier (of een velletje kopieerpapier). Leg dit op de plaats waar  je de foto wilt hebben. Neem een mask die je leuk vindt. Leg deze in de open ruimte van je uitgeknipte vel. Neem zwarte verf en een stuk keukenpapier en dep de zwarte kleur over de mask. Misschien moet je de mask nog een keertje verleggen.
Huey`s mask chevron - Studio Calico * MK 31061 Masks  

* Maak, als de verf droog is, een zwarte rand om het geverfde gedeelte. Maak nog een rand eromheen en maak er blokjes van door er dwarsstreepjes in te zetten. Kleur nu de blokjes om en om in.

* Verf daarna met witte verf (en een propje keukenpapier) kleine stukjes van dit zwart-wit gedeelte wit.

* Plak een aantal strookjes rode washitape op, aan de rechterzijde van het papier., Plak het blauw/witte tape onderaan het papier. Stempel bij de woorden: 'captured on'  de datum. Verwerk nog een paar stukjes filmtape en een dun strookje rode tape in dit stukje.


* Maak voor de rechterkant een strook dessinpapier, waarvan je de hoeken afgerond hebt. Maak nog een kleiner stukje papier waarvan je drie hoeken afrondt.

* Beink de randen met zwarte inkt en plak ze op. Verwerk nog wat filmtape.
Dew Drop midnight black - Versamagic * GD-091 Versamagic  

* Pons wat ronde stukjes dessinpapier uit, beink deze en plak ze op. Plak een stukje rode tape op een velletje papier en pons ze uit. Plak ook deze op. 

* Pak een strookje papier, vouw deze dubbel en knip deze schuin af. Vouw weer open en beink de 'v-tjes'. Plak deze onder op de foto.

* Stempel de titel, knip deze uit en plak op. Je layout is nu klaar.


2 opmerkingen:

Gerrina zei

Wow, wat past deze LO ontzettend goed bij de foto! En bedankt voor de stap-voor-stap! Heel duidelijk! Groetjes, Gerrina

Romy zei

Wat een schitterende lay-out voor bij de mooie foto! Lieve titel ook!