zaterdag 5 juli 2014

Nieuw bij MadeByMaly, Invicta colour, Softfun, Softfun Batik en nieuwe kleuren Stone Washed

Oh meiden, we zijn zo lekker aan het uitbreiden.

Stone Washed


Sinds een paar dagen hebben we ook alle nieuwe kleuren van Stone Washed in ons assortiment opgenomen. Het zijn echte zomerse kleurtjes, ik word er echt vrolijk van!
Stone washed van Scheepjes is een mooie katoenen draad waarin een vleugje acryl verwerkt is. Het gemeleerde effect zorgt ervoor dat je haak- of breiwerk een stoere spijkerstoflook krijgt. Het wordt gehaakt met naald 3 - 3,5.
Het garen is heerlijk zacht en is gemaakt van 78% katoen en 22% acryl, daardoor is het garen sterk, soepel, licht, vormvast en prima wasbaar.


Scheepjeswol Stone washed.jpg

Ik vond deze leuke voorbeelden via google. Krijg je nu geen zin om met dit garen aan de slag te gaan? 
Softfun


Ook nieuw is het Softfun garen, ook van Scheepjes. softfun is een zeer zachte draad met een veloursachtige structuur. Het garen bestaat uit 60% katoen en 40% acryl en wordt gehaakt met naald 3,5 - 4. Scheepjeswol Softfun is zeer geschikt voor het maken van knuffeldoekjes, zachte amigurumi's, babydekens of omslagdoeken en verkrijgbaar in heel veel kleuren.

Softfun lila 2519 - Scheepjes Softfun fuchsia 2495 - ScheepjesSoftfun koraal 2449 - Scheepjes Softfun zachtgeel 2496 - Scheepjes Softfun olijfgroen 2531 - Scheepjes

Softfun Batik


Softfun Batik heeft dezelfde samenstelling als het Softfun garen en kan dus ook prima door elkaar heen gebruikt worden. Het heeft een prachtig kleurverloop en is in 8 tinten verkrijgbaar.

Softfun batik multi color 2703  - Scheepjes Softfun batik rozetinten 2704  - Scheepjes Softfun batik paars groen roze 2707  - Scheepjes Softfun batik paars lila  2706  - Scheepjes Softfun batik blauw grijs donkergrijs 2701  - Scheepjes


Invicta Colour


Ook nemen we Invicta Colour in ons assortiment op.
Invicta Colour van Scheepjes is een sterk sokkengaren maar ook zeer geschikt voor het maken van bv. omslagdoeken, shawls of vesten. Wil je er toch liever sokken mee breien? Één bol is voldoende voor een paar sokken tot maat 44.
Invicta Colour is gemaakt van 75% superwash wol en 25% polyamide en is in veel kleuren verkrijgbaar.

Invicta Colour - Scheepjes * 951 Invicta Colour - Scheepjes * 975 Invicta Colour - Scheepjes * 971


Natuurlijk hebben we ook nog steeds onze andere garens in ons assortiment opgenomen.
Catania, Larra (deze is perfect te combineren met het Catania garen zodat je keuze hebt uit nog meer kleuren) en Bravo Acryl.


Nu worden alle bestellingen voor maar 3,95 euro verzonden, ook pakketpost bestellingen! (en dat geldt natuurlijk voor alle artikelen)Geen opmerkingen: