woensdag 24 september 2014

Fotoclub

Zoals jullie misschien wel weten zit ik bij een fotoclub.
Elke maand komen we bij elkaar.
De ene maand gaan we naar een locatie om foto's te maken of maken we foto's in de studio, de andere maand bespreken we de foto's. Ook hebben we elke maand een thuisopdracht. Maak een foto aan de hand van een thema.
Deze keer zat er natuurlijk de zomervakantie tussen en hadden we veel foto's te bekijken en bespreken.

Maybe you'll noticed that I join a photoclub.
We come together every month. One meeting we go to a location to shoot photo's or we'll set something up in the studio, the next meeting we'll discuss the photo's.  We also have a theme every month, it's our homework.


Voor de vakantie hadden we in de studio gewerkt en maakten we druppelfoto's. Nou laat me dit vertellen. Dat valt niet mee! Maar er zaten gelukkig toch een paar mooie bij.

Een van de thema's was 'winkelend publiek'. Ik vind het ontzettend moeilijk om foto's te nemen van mensen die ik niet ken. Deze is genomen in Venetie. Ik heb flink ingezoomd zodat het niet teveel opviel dat ik deze foto nam maar ze zagen het toch...een keertje lief lachen en snel verder lopen haha.

Ook hadden we een 'auto middag', speciaal voor de mannen. Ik ben niet zo'n auto fan maar heb toch deze twee foto's kunnen maken. Vooral de onderste vind ik mooi.


Het andere thema was 'vaart der wolken'. Ook dat viel niet mee. Na zo'n 100 foto's te hebben gemaakt, verspreid over 2 maanden is het deze geworden. Ik ben er niet zo tevreden over maar ach... een volgende keer beter toch?

Deze foto heb ik uitgekozen als 'vrije opdracht foto'. Deze is gemaakt op een strand bij Bude, Engeland.


2 opmerkingen:

Marlieke zei

Erg leuk om te zien!
Ook ik heb een passie voor fotografie.
Druppels zijn zeeeeeer moeilijk. Je mag trots zijn op het resultaat! En je wolkenfoto vind ik mooi!

Gerrina zei

Het blijft leuk om mooie foto's te zien en proberen te maken... De druppelfoto en de laatste zijn zo mooi! Maar ook de auto-foto is gaaf! Groetjes, Gerrina