zaterdag 22 november 2008

Zo lief...

Als eerste wil ik jullie zo hartelijk bedanken voor jullie lieve woorden nav. mijn vorige berichtje...dat doet me echt heel goed. Ik ben al een maand ziek en ik ben deze week 2 dagen (jawel) beter geweest maar nu ben ik weer keelontsteking aan het krijgen. Ik heb besloten om de weekenden inderdaad alleen te gebruiken waar het voor bedoeld is...om te relaxen, leuke dingen te doen en bij te tanken. Ik wilde dit eerst niet omdat ik altijd snel wil reageren op bestellingen en mailtjes maar voor mijn eigen gemoedsrust is het gewoon beter. Nu kijken of ik het kan volhouden haha. Ik zit immers nu ook alweer te bloggen :-)

Ik heb eergisteren bij oprah toch zoiets ontroerends gezien (nu vind ik alles momenteel al snel erg ontroerend *lol*). Er was een meisje van 16 jaar bij Oprah die ontzettend goed kan zingen. Ze heeft in haar jeugd erg veel meegemaakt en ging meedoen aan talentenjachten om geld voor haar moeder te winnen. Nu mocht ze optreden met Celine Dion, haar grote idool en zingt ze een lied voor haar moeder...Nu ben ik helemaal geen fan van Celine Dion maar met deze video kun je me werkelijk opvegen...

3 opmerkingen:

Hetty zei

Wauw wat een onwijs mooi stukje film. Dit is een erg mooi liedje. En dat meisje kan echt zingen!

marjan zei

Marianne,pas alsjeblieft goed op jezelf en neem je rust!
Een eigen zaak kost veel tijd en enrgie,maar je moet jezelf niet vergeten hoor!
Lekker de weekenden voor jezelf en je gezin houden en tijd nemen om te scrappen.
Succes en hopelijk voel je je snel weer een stuk beter !

Vera zei

Ik heb dat toevallig ook gezien op tv,ze kan inderdaad prachtig zingen,was een mooi moment met celine dion.
Ik vind het niet zo gek,als je de weekenden voor jezelf houd..tijd voor je gezin en scrappen, moet er ook bij kunnen, en dat hebben we allemaal nodig...toch!!