donderdag 22 januari 2009

JO 09 week 3


Dit is alweer de derde weekopdracht van het jaarboek dat we op het SA-Forum aan het

maken zijn. De opdracht van deze week was: Eindelijk...nou, daar hoefde ik niet zo lang over na te denken...eindelijk heb ik mijn eigen ruimte om te kunnen scrappen en om mensen te kunnen ontvangen. De woonkamer is eindelijk weer gewoon woonkamer zonder scrapspullen (eh...bijna dan, 's avonds vind ik het toch wel lekker om daar even te scrappen), zonder webwinkelspullen...die staan allemaal in de nieuwe ruimte...mijn ruimte :-)

Materialen:

als ondergrond heb ik wit cardstock, gesso, glimmermist Irriscident gold en limekleurige verf gebruikt. Het papier is van het blauw/groene papierblok van Making Memories (Paperie), de letters zijn thickers en ik heb mijn favoriete puffy paint gebruikt voor de dotjes. De stempel komt uit de doodleflower set van Inkadinkado . Ik heb het bloementje en de steel gestempeld op papier van October afternoon en ik heb gestempeld met zwarte paint dabber. Die geeft een wat vollere afdruk dan inkt, het ligt er ook een beetje in relief op. Het bloementje heb ik ruw ingesmeerd met lijm en daarna heb ik er pixie stix-berry blue opgestrooid (fijne glitters van Pink paisley). De randjes heb ik wat leeg gelaten voor een 'verweerd' effect.

4 opmerkingen:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Het is een schitterende, frisogende en lichte ruimte, ik kan dit beamen, want ik ben er zelf geweest!!

Anoniem zei

hoi marian, ik heb wat voor je staan op m'n blog :)

groetjes sam

Romy zei

Het ziet er erg mooi uit! Zowel het atelier als de scrap. Ik kan me voorstellen hoe blij je bent met je eigen scrapplekje; je hoeft niet de tafel op te ruimen voor het eten en kunt heerlijk op je gemakje scrappen.

Anoniem zei

Leuk zo´n jaar boek.Ik ben al benieuwd naar de volgende week.
Groetjes Lean