donderdag 29 januari 2009

Sheep Thrills, minialbum ingezonden door Lean de Ruiter

Lean heeft weer een prachtig mini-album gemaakt en wel met de mooie titel: Sheep Thrills.
Het boekje is 13 x13 cm en ingebonden met de Bind it all waar ze veel lintjes en fibers aan heeft gemaakt. De voor en achter pagina zijn van chipboard. Ze heeft de randjes eerst bruin geverfd en daarna bekleed met papier van MakingMemories Paperie rouge en mocha. Daarna heeft ze een frame van maya road nagetekend op chipboard en in twee kleuren geverfd en tussen de twee lagen heeft ze quick crackle verwerkt.
Het mooisten efect krijg je met een lichte en een donkere kleur verf. Niet te zuinig verfen. De laaste laag verf na je crackle een kant op strijken.Dit om een zo'n mooi mogenlijk efect te krijgen. Ook kun je dit verven met cracklepaint. Daarmee gebruik je maar één laag verf (ook redelijk dik opbrengen). Ze heeft ook nog een swirl van Grungeboard gebruikt en zilver geverfd. Het boekje word gesloten met een lintje. De pagina´s zijn van cardstock , de randen kun je ruw maken met een edge distresser .Verder heeft ze veel kantjes ,plakparels en stukjes oude jeans gebruikt.

Het is weer een prachtig album geworden Lean, ik krijg helemaal zin in de lente! Ik vind het ook een heel leuk idee om een mini-album alleen maar met lammetjes (of kalfjes, kuikens enz) te maken.

4 opmerkingen:

Romy zei

Wauw, Lean, dat heb je weer prachtig gedaan! Ik vind dat je sowieso een erg mooie stijl hebt. En met die prachtige foto's en het mooie papier en embellishments wordt dat een schitterend boekje. Echt super!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat schitterend mini-album is dit geworden. Heel erg mooi!!! Ik vind schaapjes ook zulke koddige beestjes.

sam zei

heel mooi albumpje! leuke foto's ook!

Iris zei

Lean, je album is prachtig! Inderdaad een leuk idee. De materialen die je gebruikt hebt zijn super!