woensdag 7 januari 2009

Workshops

Ik heb zojuist alle informatie over de nieuwe workshops online gezet. Je kunt alles hier bekijken, of even verder lezen :-))

Vind je het leuk om te leren scrappen, een nieuwe techniek te leren of een mini-album, canvasdoek, kalender, vriendinnenboekje , kaarten of lay-outs of iets heel anders te maken? Op aanvraag zijn workshops 'op maat' ook mogelijk. Bv. om een nieuwe techniek te leren of om een gezamelijk project te maken.

Heb je een:
* vrijgezellenfeest,
* familiedag,
* zussen/moederdag,
* vriendinnendag
* of gewoon een gezellige dag en wil je creatief bezig zijn?

Ons atelier is gemakkelijk bereikbaar met de auto: 5 minuten van de snelweg A50U vindt voldoende gratis parkeergelegenheid.

Er kunnen maximaal 8 personen inschrijven per workshop. De workshops gaan door bij 4 personen, je schrijft in per groep. Ben je alleen, met twee of met drie personen, ook dan kun je je inschrijven voor een workshop. Zodra minimaal 4 personen zich hebben aangemeld krijg je een berichtje.
Betaling: vooruitbetaling. Annuleren kan tot en met 7 dagen voor de afgesproken datum van de workshop, je krijgt dan 100% van de betaling terug.Als je later annuleert betaal je 50% van het bedrag ivm. de gemaakte onkosten.
Bij alle workshops zijn koffie, thee en iets lekkers inbegrepen.
Het materiaal voor de workshops is in de prijs inbegrepen, u brengt alleen de basisgereedschappen mee(foto's, snijmesje, ijzeren liniaal, potlood, lijm).
Het is mogelijk dat de workshop niet helemaal afkomt binnen de workshoptijd, maar natuurlijk krijgt u tips en materialen meeom deze thuis af te maken.

Zelf neem je mee: - enkele foto's (hoeveelheid en grootte krijg je nog te horen, dit is afhankelijk van het project dat we gaan maken)
- grijze prittstift en eventueel fotoplakkers en/of dubbelzijdige tape
- schaar(tje)
- ijzeren liniaal
- snijmesje
- potlood

Hoeveel personen? Minimaal 4, maximaal 8
Tijdsduur: De workshops duren ongeveer 2 1/2 uur en kunnen gegeven worden 's morgens, 's middags of 's avonds. Tijden in overleg.
De kosten wordt per workshop aangegeven.

De workshops worden gegeven in het atelier van MadeByMaly:Ravelstraat 45491 MBSint-Oedenrode.
Voor meer informatie kun je me mailen of bellen:Marianne van de Kloke-mail: info@madebymaly.nl Tel: 0413-478751

De workshops:
Op aanvraag zijn workshops 'op maat' ook mogelijk. Bv. om een nieuwe techniek te leren of om een gezamelijk project te maken.


Workshop 1: beginnerworkshop
Tijdens deze workshop gaan we 2 lay-outs maken en misschien beginnen we nog wel aan een derde.We maken kennis met diverse scraptechnieken, zoals 'matten', werken met stempels, inkt en verf, werken met eyelets enz. Je kiest je eigen dessinpapier. Je hebt keuze uit al het dessinpapier uit de webwinkel en uit het atelier.
Zelf meenemen: de basisgereedschappen (zie hierboven) en 6 foto's van 10x15 cm.De workshop duurt 3 uur.Prijs: 20 euro p.p.


Workshop 2: Canvas doek Tijdens deze workshop gaan we een lay-out maken op canvasdoek...maar we gebruiken geen dessinpapier als ondergrond maar gaan de ondergrond bewerken met gesso en verf en stempels. Ik heb diverse voorbeelden gemaakt in andere kleurcombinaties zodat je goed kunt zien wat het effect een achtergrondkleur op je hele werkstuk heeft.Zelf meenemen: de basisgereedschappen (zie hierboven) en 3 foto's van 10x15. Deze moeten alle drie staande of alle drie liggende foto's zijn in één thema. Bv. drie foto's van je gezin, of 3 foto's van een vakantie. Het mooiste is als ze qua kleur bij elkaar passen.De workshop duurt 2 1/2 uur.Prijs: 25 euro p.p.

Workshop 3: Kalender
Tijdens deze workshop maken we een hele speciale kalender waarin je foto's van de jarigen kunt verwerken. Je kiest je eigen dessinpapier. Je hebt keuze uit al het dessinpapier uit de webwinkel en uit het atelier. Je maakt dus altijd een kalender in bij jou passende kleur, dessin en stijl.Zelf meenemen: de basisgereedschappen (zie hierboven).De workshop duurt 2 1/2 uur.Prijs: 20 euro p.p.


Workshop 4: Kistje met boekje
Tijdens deze workshop bewerken we een kistje en maken we een boekje dat we daarin verwerken. Deze workshop is ook erg leuk voor tieners, maar zeker ook voor volwassenen. Je kiest je eigen dessinpapier en kleuren. Je hebt keuze uit al het dessinpapier uit de webwinkel en uit het atelier. Je maakt dus altijd een leuk project in de bij jou passende kleur, dessin en stijl.Zelf meenemen: de basisgereedschappen (zie hierboven) en 10 foto's die je bij kunt snijden tot een formaat van ong. 8 x 5,5 cm en één foto die je kunt bijsnijden tot ong. 10,5 x 8,5 cm.De workshop duurt 2 1/2 uur.Prijs: 17,50 euro p.p.


Workshop 5: Modern vintage mini-album
Tijdens deze workshop maken we een speciaal mini-album in een moderne vintage stijl. Ik ga nog niet alles verklappen maar we verwerken stempels, journaling, werken met inkt en puffy paint enz. Ik heb zelf de foto's van mijn kinderen tijdens de trouwdag van mijn broer verwerkt maar elk thema kan natuurlijk in dit album verwerkt worden. Je kiest je eigen dessinpapier en kleuren. Je hebt keuze uit al het dessinpapier uit de webwinkel en uit het atelier. Je maakt dus altijd een leuk project in de bij jou passende kleur, dessin en stijl.Zelf meebrengen: de basisgereedschappen (zie hierboven) en 7 foto's in één thema. Een thema kan bv. zijn: familie, vrienden, een speciale gebeurtenis of verjaardag, vakantie enz enz.De workshop duurt 3 uur.Prijs: 20 euro p.p.


Workshop 6: Freestyle with a twist
Tijdens deze workshop maken we zeker twee en misschien wel 3 lay-outs. We gaan lekker freestylen en werken oa. met glimmermist en verf. Je hebt keuze uit al het dessinpapier uit de webwinkel en uit het atelier. Je maakt dus altijd een leuk project in de bij jou passende kleur, dessin en stijl.Zelf meebrengen: de basisgereedschappen (zie hierboven), een aantal foto's en een getypte songtekst met een tekst die jou raakt of die je heel mooi bij een foto vindt passen. Ik heb zelf de tekst van het lied 'vaders' van Marco Borsato gebruikt. De regels moeten niet te dicht op elkaar staan.
De workshop duurt 3 uur.Prijs: 20 euro p.p.


Workshop 7: Freestyle mini-album

Tijdens deze workshop maken we een freestyle mini-album. Je kiest je eigen dessinpapier en kleuren. Je hebt keuze uit al het dessinpapier uit de webwinkel en uit het atelier. Je maakt dus altijd een leuk project in de bij jou passende kleur, dessin en stijl.Zelf meebrengen: de basisgereedschappen (zie hierboven) en 8 tot en met 10 foto's in één thema. Een thema kan bv. zijn: familie, vrienden, een speciale gebeurtenis of verjaardag, vakantie enz enz.De workshop duurt 3 uur.Prijs: 17,50 euro p.p.


Crops
Wil je geen workshop volgen maar gewoon lekker zelf aan de slag? Dan is een crop-ochtend, middag of avond misschien wel wat voor jou. Een crop duurt 2 uur. Je neemt je eigen project mee waar je op dat moment aan het werken bent en gaat gezellig hier aan de slag. Tijdens de crop scrap je gezellig met anderen, je wisselt ervaringen uit en doet zo weer nieuwe ideeën op en...het is reuze gezellig. Natuurlijk kun je altijd om tips vragen. En natuurlijk ontbreken ook de koffie/thee en iets lekkers niet. Kosten zijn 5,00 euro p.p. en tijdens de croptijden krijg je 10% korting op aankopen in de (web-) winkel.Ben je met 4 tot en met 8 personen dan kunnen we een datum en tijd in overleg afspreken.Ben je alleen en wil je graag meedoen met de crop? Laat het me dan weten. Zodra er 4 personen zijn die willen croppen plan ik een datum en tijd. Dit kan ook op reguliere basis, bv. elke 2 a 3 weken (met uitzondering van de schoolvakanties).
Voor meer informatie kun je me mailen of bellen:Marianne van de Klok

e-mail: info@madebymaly.nl

2 opmerkingen:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wauw, je heb mooie workshops voorbereid! Heel veel succes hiermee!!!!

Lieve groetjes uit Venlo,

Odetta

marjan zei

Als het weer wat beter weer wordt(lees,dat ik weer zeker weet dat ik de weg op durf...)lijkt het me heel leuk om een keertje bij je te komen croppen of een workshop te doen!
Dat zal dan ergens in het voorjaar worden:)