woensdag 15 april 2009

Lay-out legoland


Het papier voor deze lay-out heb ik gekregen van Marlieke. Dank je wel nog daarvoor, ik vond het zo lief van je. Het was een groen vel met aan de randen allemaal 'legoblokjes'. Ik heb deze blokjes losgeknipt en er een soort legoconstructie van te maken met aan de zijkanten 'vallende blokjes'. Het groene gedeelte heb ik gebruikt als mat voor de foto's. De achterzijde van het papier heb ik gebruikt om de journaling op te schrijven. Hierop zitten ook de 'legonopjes' maar dat zie je niet zo goed op deze foto. Als je op de foto klikt krijg je een grotere weergave. Lynn vond het helemaal niet leuk dat deze lay-out voor luc was...ze wilde er ook eentje, precies dezelfde graag. Ik ga dus maar op zoek naar nog een vel haha.

4 opmerkingen:

Marlieke zei

Je lay-out is heel erg geslaagd Marianne! Geweldig gedaan! Ik geef Lynn groot gelijk dat ze ook graag zo'n lay-out wil, haha.

Romy zei

Lynn heeft inderdaad groot gelijk dat ze ook deze layout wilt. Hij is prachtig geworden! Erg leuk dat je je Legoland-foto's zo kunt scrappen op Lego-Papier.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een vrolijke lay-out. Het papier past geweldig bij Legoland.

Maar niet getreurd, hoor Lynn, er is al een schitterende lay-out van jou met die hele mooie boom, weet je nog!

Lean zei

Daar word je lekker vrolijk van .Het is toch een voorrecht om kind te zijn .En dan zo lekker overal in en op mte klauteren.Hij is heel mooi geworden je lo.
Groetjes Lean