dinsdag 25 augustus 2009

Time flies

Ik vind deze lay-out zo lekker fris geworden door de combinatie roze/blauw, geelgroen. Je ziet dat roze ook heel goed bij jongens gebruikt kan worden. De ondergrond is een vel wit cardstock. Daarop is een vel october afternoon-ducks in a row-this little piggy geplakt. Ik heb sommige vellen dessinpapier bewaard die leuke randen hebben, die gebruik ik dan als mal. Dat heb ik bij dit vel ook gedaan. De rand is beinkt met colorbox inkt copper. Hierop heb ik de foto's geplakt. Links achter de foto zit een transparant van My Little Yellow Bycicle, uit de traveler lijn, ik vond hem hier perfect bij passen. Het vogeltje heb ik overgetrokken van een insteekmap die ik ooit eens heb gekocht. Ik vond de vorm zo mooi dat ik hem heb overgetrokken op papier uit de lemonade paperpad van basicgrey. Ook hier zijn de randen weer met koperkleurige inkt beinkt. Achter de vogel zit een gegolfde cirkel die ik met een nestabilitie heb uitgestanst, ook weer uit papier uit de lemonade paperpad. De journaling is weer op een ander vel uit dezelfde paperpad geschreven, daarna heb ik alle rijtjes uitgeknipt en alles versprongen opgeplakt. Rechtsonder is nog een basicgrey rub-on gerubt.

6 opmerkingen:

Romy zei

Wat een prachtige en frisgekleurde layout! Op deze manier kan roze inderdaad ook heel goed bij een foto met een jongen erop. En inderdaad, wat zien ze er na een jaar al allebei een stuk groter uit. Time flies...

Lean zei

Jee 1 jaar wat een verschil zeg.Je lo is heel mooi geworden en roze kan best.Ik geloof dat het zelfs bij de heren in de kleding lijn zit[zullen ze niet alle waarderen].
gr,Lean

Marlieke zei

Kijk daar is Marianne weer! Leuk leuk leuk! Wat en prachtige Lo heb je gemaakt!

Groetjes, Marlieke

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een frisse lay-out!
En wat een jaar tijd een enorm verschil kan uitmaken. Dat kun je heel goed in hun gezichten zien.
Heel erg leuk om dit op zo'n manier te laten zien.
Groetjes, Odetta

Wiebine zei

Een prachtige layout Marianne, en wat groeien ze hard he,
groetjes,
Wiebine

Marianne zei

Ow, wat gaat dat hard! Ze zijn inderdaad allebei veel veranderd in een jaar tijd.
Je hebt er een prachtige LO over gemaakt.

Groetjes je naamgenootje.