dinsdag 20 oktober 2009

Award


Deze award heb ik gekregen van Lean, Romy en Anja. Dank jullie wel dames, ik ben er heel erg blij mee.
Nu moet ik 10 persoonlijke dingen opschrijven...eens even kijken
1 Mijn favoriete kleur is turquoize,
2 In de woonkamer is niets in deze kleur terug te vinden omdat deze totaal niet bij onze gordijnen past (oooh, ik wil nieuwe gordijnen haha)
3 We hebben nog steeds lamellen omdat we al jaren op zoek zijn naar leuke raambekleding maar niets echt naar ons zin kunnen vinden. Maar ooit gaat het lukken.
4 Ik ben eigenlijk een enorme rommelkont, maar in mijn werk ben ik heel georganiseerd.
5 Als ik scrap ligt alles om me heen bezaaid met stempels, papier en al wat je maar kunt bedenken. Ik heb een tafel van 3 meter en ik heb dan net 50 cm. over om te scrappen (echt heel erg, ik weet het, maar ik werk goed vanuit een chaotische omgeving haha)
6 Ik heb altijd 101 ideeën
7 Door al die ideeën die altijd maar opborrelen vind ik het niet altijd gemakkelijk om te beginnen aan een idee. Dan moet ik echt tegen mezelf zeggen dat ik aan de slag moet en alle nieuwe ideeën maar op moet schrijven.
8 Henri is volgens mij dolgelukkig dat de meeste van deze ideeën nu richting mijn bedrijf gaan en niet meer naar het interieur, dat ik eerst elke 3 maanden wel op zijn kop zette.
9 Ik houd helemaal niet van rommel in huis, maar dit is niet zo'n goede combinatie met punt 4.
10 Alle dvd's staan op alfabetische volgorde. Vroeger stonden ook alle boeken en cd's op volgorde maar dat is met 2 kids niet meer te doen. Maar dat is echt een tik van me die ik probeer los te laten.
Zo, nu weten jullie weer heel wat meer van me. Ik mag de award doorgeven en geef hem door aan alle lezers van mijn blog.

3 opmerkingen:

Lean zei

HIHIHI lieke dingen en dat van die gordijnen ZEER herkenbaar en je favo kleur SUPER.
gefeliciteerd met al je awards by the way.
gr,Lean

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Hartelijk gefeliciteerd met je award. Rommelkont, dwangneurose, vanuit een georganiseerde chaos werken (jahaaah, het valt niet mee om artiest te zijn) en 101 ideëen, allemaal zeer herkenbaar en kon wel eens over mij gaan!

Groetjes, Odetta

Romy zei

Gefeliciteerd met je award! En inderdaad, je noemt hele herkenbare dingen op. Ik werk ook vaak het best vanuit een chaotische werksfeer, zeg maar:) En voor ik ging scrappen, was ik ook altijd heel erg bezig met mijn kamer te verbouwen. Na een tijdje werd het zo erg dat er elke dag dingen verplaatst moesten worden. Hihi, dat was mijn dwangneurose...