vrijdag 9 oktober 2009

De nieuwe wedstrijd!

Het is weer tijd voor een nieuwe wedstrijd...en de uitdaging van deze keer is:

Wat is je favoriete quote? Verwerk deze op een kaart en gebruik glimmermist.

Misschien denk je nu wel....o nee, dat kan ik helemaal niet, maar werken met minimist is helemaal niet zo moeilijk. Het is gewoon even uitproberen op een proefstukje om te leren hoe het flesje sprayt. Je kunt een uitgeknipt of gesneden figuur op de kaart leggen en daaroverheen sprayen en daarna de figuur weghalen. Dat gedeelte is dan niet bewerkt, je kunt een achtergrondje maken, of juist de letters bewerken met glimmermist.
Dit is mijn favoriete quote: Je ziet hier al verschillende effecten met glimmermist, want bijna alles is bewerkt hiermee. Ik zou zeggen...laat je fantasie werken en ik ben zo benieuwd naar jullie favoriete quote.

De inzendtermijn sluit 27 oktober. Maandag 30 oktober maak ik de winares bekend.
Wat wint hij/zij? Deze keer is de prijs een kadobon van 10 euro.


Alle inzendingen worden op de blog en op de wedstrijdpagina van MadeByMaly geplaatst.

5 opmerkingen:

Marlieke zei

Ik vind dit een HELE leuke wedstrijd Marianne! Nu alleen nog even tijd ZOEKEN om iets te maken....:-S en dat vatl neit mee de laatste tijd. Maar....ik ga mijn best doen want dit is wel heel leuk!

Lean zei

Dat is een goeie..dat meot zeker lukken.
gr,Lean.

Lean zei

uuuuhhmm MOET lukken.

Romy zei

Wat een leuke wedstrijd. En erg mooie kaart heb je ervan gemaakt!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een leuke wedstrijd! Ik vind quotes geweldig :), het is een echte hobby van om mooie quotes te verzamelen!!! Ondanks de vele quotes, heb ik zeker mijn meest favoriete quote. En ik vind glimmer mist geweldig spul! Dus ga ik de uitdaging zeker aan!