zondag 4 oktober 2009

Kijk eens wat voor moois ik heb gekregen!

Mijn moeder kwam vanmiddag op de koffie en bracht zoiets leuks mee....nog een paar babykleertjes van mij van vroeger en zijn dus al eh...zo'n 39 jaar oud!. Toen ik zwanger was van Lynn kreeg ik al een hele grote doos met babykleertjes van mijzelf, waar ik een aantal dingetjes van bewaard heb, maar vandaag vond ze deze nog en ik ben er zo ontzettend blij mee. Ik zit er aan te denken om het wit/gele jurkje in te lijsten en in het trapgat op te hangen maar moet er nog een goed idee voor krijgen, dus als iemand een goed idee heeft houd ik me aanbevolen!4 opmerkingen:

Romy zei

Wat een schattige kleertjes. En zulke babykleertjes hebben vaak een hele speciale betekenis, dus ik kan me voorstellen dat je er erg blij mee bent.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Onwijs schattig!!! Ik heb nog 2 hemdjes van mijzelf. De doopjurk is een familiestuk en die is bij mijn moeder. Bij IKEA hebben ze 3D lijsten 50 x 50, misschien leuk te combineren met Ducks in Row?!!!! Ach, jou kennende maak je er vast iets heel origineels van!

Lean zei

A wat lief ...dar was je vast heeeeeeel blij mee.Ziet er zelfs nog hip uit....hihihii.Je gaat er vast iets heel moois mee maken.
gr,Lean.

Cora zei

ZOOOOO schattig!!! het wordt vast een mooi 'schilderij'