dinsdag 10 augustus 2010

Scrap en bouw...

Luc is tijdens de vakantie heerlijk bezig.
Hij kan echt uren bij mij in het atelier fröbelen. Luc heeft de glimmermist ontdekt en dat interesseert hem mateloos. Alle mogelijkheden worden geprobeerd en hij probeert alle kleurcombinaties uit. Luc heeft zelfs al het 'masken' ontdekt en ook dat vindt hij geweldig! Ga zo door Luc, ik vind het supergezellig!


Als Luc niet aan het Glimmermisten is dan is hij aan het Lego-en. Hij heeft al hele starwars-scenario's nagebouwd en zoekt op internet naar bouwtekeningen die hij dan weer (met zijn eigen lego) na kan bouwen. Soms heeft hij niet de benodigde lego maar dat is niet erg. Want een echte bouwer kan deze problemen oplossen met zijn eigen lego en Luc is een echte bouwer! Op de foto zien jullie een klein gedeelte wat hij vorige week allemaal heeft gemaakt. Inmiddels zijn er alweer heuse ruimtebomen aan toegevoegd.
4 opmerkingen:

Marlieke zei

Goed bezig Luc! Erg leuk om te zien. En wat gezellig om met je mam samen in het atelier bezig te zijn!

Leuk Marianne dat je zijn glimmermist-experimenten en hele lego-bouwsels op de foto hebt gezet! Ik doe dat in de klas ook zo graag; werkjes (ruimtelijk of niet ruimtelijk, wel of geen constructiemateriaal; het maakt me niet uit) van de kinderen op de foto zetten. Vinden de kinderen en de ouders zelf ook heel leuk trouwens.

Dora zei

Wat een gaaf lego bouwwerk, top, en ook aan het scrappen wat gezellig!

Jolanda zei

wat gaaf,dit ziet er super gezellig uit!!!
Geniet ervan!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Goed zo Luc, laat je creativiteit maar op de vrije loop en dat is wel zo gezellig voor Mama! Je bouwt, pardon, construeert met Lego hele mooie bouwsels!