zaterdag 27 november 2010

Kerstkaartjes met stempelafdrukjes

Gisteren was een vriendin(netje) van mijn dochter op bezoek en ze wilden samen kaarten maken. Dat mag natuurlijk, hartstikke leuk en terwijl ze samen bezig waren met de cuttlebug, stempels en ponsen heb ik deze 3 kaartjes in elkaar zitten fröbelen. Gek is dat toch...ik begin met één kaartje en terwijl ik bezig ben heb ik alweer 10 nieuwe ideeën in mijn hoofd. 2 daarvan heb ik uitgevoerd. Hebben jullie dat ook of houd je je altijd aan het idee dat je als eerste bedacht hebt?

Het papier is weer van Tilda (net als de rest van mijn kerstkaartjes) en het cremekleurige papier is van BasicGrey 'Basics' Manilla paperpad 15x15 cm.

Tot en met 3 december ontvang je 10% korting op je bestelling. Gebruik daarvoor kortingscode 'hoera'.
De webwinkel kun je hier vinden: http://www.madebymaly.nl/

Ook de verzendkosten zijn blijvend verlaagd...
Brievenbuspost was en blijft gratis verzenden vanaf 17 euro (inc. korting)
Pakketpost gratis verzenden vanaf 25 euro4 opmerkingen:

Romy zei

Wat een geweldig vrolijke en mooie kaartjes! Super gedaan! Ik heb eigenlijk altijd wel scrapideetjes in mijn hoofd. Maar helaas...vaak heb ik er de tijd niet voor om ze allemaal uit te werken:(

Marlieke zei

Wat leuk met al die verschillende vogeltjes! Zelf heb ik mijn hoofd eigenlijk (veel te) vol zitten met allerlei ideetjes, maar van uitvoeren komt niet veel terecht. En als ik dan eenmaal bezig ben, verandert het vaak ook nog en laat ik de rest maar weer zitten, haha! Wat gezellig dat Lynn met haar vriendinnen lekker komt hobby-en!

Jolanda zei

wat mooi!!Ik heb genoeg in mijn hoofd...nu nog de tijd..ik heb morgen nog 1 dag voor kerstkaarten en dan berg ik de spullen weer op...ik ben er eigenlijk een beetje klaar mee met de kerstkaarten...t word weer tijd voor n L/O.
Fijne avond!!!En super mooi werk!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een sfeervolle kerstkaartjes! Ik ben met 10 ideëen tegelijk in mijn hoofd bezig. Vaak worden deze ideëen in een buffer geplaatst. Ik maak ze vaak zoals ik ze in mijn hoofd heb zitten. Ik werk niet met schetsen. Ik kan ook met 10 dingen tegelijkertijd bezig zijn. Dat komt voor een ander misschien als heel chaotisch over. Maar soms moet je door de droogtijd van iets wachten hierop. Dat vind ik erg zonde van mijn tijd, dus ga ik verder met iets anders. Ik kan ook voor verschillende projecten voorbereidend werk, zoals stempelen, inkleuren, knippen, stiksels maken doen. Kortom voor iemand die zeer geordend werkt, zal dit zeer moeilijk te volgen zijn. En op het einde komt alles weer goed. Heeft alles zijn juiste plekje gevonden, hahahah. Snap jij dit nog?