dinsdag 5 april 2011

De nieuwe artikelen staan online

Het was een dag (eigenlijk een avond, halve nacht, ochtend en een middag) hard doorwerken maar nu staan dan toch alle nieuwe artikelen online. Ze zijn ook bijna allemaal geprijsd en hoeven alleen nog maar de kasten in. Ik heb zojuist de 'nieuwe artikelen pagina' in de webwinkel helemaal bijgewerkt en over een paar minuutjes vliegt de nieuwsflits naar jullie toe over het wereld wijde web. Ontvang je nog geen nieuwsflits maar wil je deze wel graag ontvangen? Ga dan naar de webwinkel: http://www.madebymaly.nl/  Linksonder op de pagina ziet u het kopje 'nieuwsbrief'. Daar kunt u zich aanmelden door uw naam en e-mail adres in te vullen. U ontvangt dan een bevestiging van uw aanmelding. Lukt dit niet maar u wilt wel graag de nieuwsflits ontvangen? Dan kunt u me mailen (het e-mail adres kunt u vinden door op deze link te klikken) en in uw mail uw naam en e-mailadres te vermelden. Ik maak alles dan voor u in orde.

Wat is er allemaal nieuw? Nou eigenlijk te veel om op te noemen, voor een compleet overzicht kun je hier kijken maar een paar nieuwe artikelen zijn:


We hebben een nieuw merk in ons assortiment opgenomen nl. Glitz Design. Een merk met prachtige vintage motieven en volle, rijke kleuren. Deze lijn bestaat uit dessinpapier, stickers, paper layers, transparanten en mini alfabet stickers. Natuurlijk vindt u ook de bijpassende kleuren cardstock bij deze lijn. U kunt alles hier bekijken.Ook nieuw zijn deze Specialty paperpads van My Minds Eye. U ontvangt 60 verschillende vellen dessinpapier voor maar 11,50 euro! Dat is toch echt niet te veel dacht ik zo.
De Madeline lijn van Prima Marketing is nu compleet. We hebben nu ook de pebbles, sugar flowers en Journaling notes binnen gekregen. Zoals u van ons gewend bent kunt u de journal notes ook in kleine sets bestellen.

Ook hebben we een heleboel stempels binnen gekregen en nog veel meer. Kom maar snel een kijkje nemen in de webwinkel. http://www.madebymaly.nl/

En nu?.........Coffee, I really need some coffee!!