dinsdag 28 juni 2011

Stempelkaart hug

Deze kaart is voor iemand die wel een virtuele knuffel kan gebruiken. De man met de paraplu vangt symbolisch de negatieve zaken op en beschermt de 'hug'. Hij is geel/oranje want hij brengt vrolijkere zaken.

De ondergrond is een kaart van ongeveer 13x13 cm. Hierop heb ik met behulp van een vierkante nestabilitie als mal, een oranjeroze rand beinkt. Leg de mal op het papier (met de vlakke kant onder) en ga met een spons over het papier. De mal zorgt ervoor dat de lijnen recht blijven. Met de mal heb ik ook de zwarte rand gemaakt (de mallen van nestabilitie zijn heel veelzijdig haha. De titel 'hug, sending you a lot of hugs' is uitgeprint en met dezelfde kleur inkt en een waterbrush ingekleurd. Het woord HUG heb ik nog een keer uitgeprint en met een andere kleur en waterbrush ingekleurd. Uitgeknipt en opgeplakt. De Umbrella man (klik hier voor de stans of hier voor de al uitgestanste stansen) is gestanst en beinkt met zwarte inkt.
De 'vlekken' stempel is helaas nu al uitverkocht. Ik had er veel ingekocht maar ze vlogen de webwinkel uit. Na de zomervakantie komen ze weer opnieuw binnen.

Weet je nog een andere leuk techniek waarbij je de nestabilities kunt toepassen? Ik bedoel niet het stansen of embossen maar een andere techniek? Laat het me weten. Misschien komt je techniek (natuurlijk met je foto's en je naam) op onze techniekenpagina te staan.

4 opmerkingen:

Odetta zei

In het echt is de kaart nog veel mooier! Ik vind jouw uitleg van alle symbolen prachtig! Nogmaal heel hartelijk bedankt voor je dikke knuffel, ik heb hem gevoeld!

Lean zei

Super gaaf kaartje weer Marianne.
groetjes,Lean

Romy zei

Wat een prachtige gedachten zitten er achter je kaart. En het is ook supermooi uitgewerkt. Super gedaan!

Jol@nd@ zei

Mooi kaartje heb je gemaakt zeg!!

Groetjes Jolanda