vrijdag 8 augustus 2008

Let the olympics begin!

O ik ben zo'n enorme fan van de Olympische spelen...eigenlijk nog niet eens om de sporten, al vind ik turnen, atletiek en zwemmen wel erg leuk om naar te kijken, maar vooral om waar de spelen voor staan. Al die mensen samen uit al die verschillende culturen die samen in één dorp wonen en leven en strijden voor die gouden plak. Al die emoties die daarbij vrijkomen...noem me maar sentimenteel maar ik zit deze weken regelmatig met tranen in mijn ogen voor de buis. Tijdens de samenvatting van de dag komen alle hoogtepunten voorbij en als ik dan de blijdschap van de ene sporter zie en het verdriet van de andere, die ook 4 jaar alles opzij heeft gezet om op deze spelen alles te kunnen geven, tsja, dan ga ik.

Zo ook vandaag bij de opening (wat was ik er graag bijgeweest). Dat meisje dat zong....ik kreeg er kippevel van. Die duizenden mensen die zo'n prachtige show neerzetten...en toen de vlam aanging...ik weet het, ik ben echt heel erg en ik geef er lekker niets om. Ik geniet er intens van. Hier zijn een paar foto's van de opening die ik van deze site gekopieerd heb: http://en.beijing2008.cn/photo/ceremonies/index_1.shtml
Kijken jullie ook met zoveel plezier naar de olympische spelen of doet het je niet zoveel?

2 opmerkingen:

Alice zei

Hoihoi,

Ja, de OS komt zeker bij ons de komende weken regelmatig op de buis. Helemaal leuk!

Ik vond het erg geinig om je vakantieverhalen te lezen. Wij hebben de omgekeerde reis van jullie gemaakt....eerst naar Denemarken (Legoland) en toen naar Zweden (Astrid Lingren's Varld). En we hebben ontzettend genoten. Heerlijk, kunnen we er weer even tegen, toch?

Groeten van Alice

Tamara zei

ik was helaas werken vrijdag maar als ik elke keer de foto's zie heb ik zeker wat moois gemist volgends mij.. xx Tamara