vrijdag 29 augustus 2008

Nieuwe kaartjes, gemaakt door Marianne

Gisteravond heb ik een paar kaartjes gemaakt waarvan 3 met het papier dat ik zelf in elkaar heb gefrobeld in photopaint (zie een paar berichtjes naar beneden). Ik heb lekker zitten kliederen met verf, puffypaint, liquid pearls, stickles, inkt en mijn all time favorite: cracklepaint.

Dit kaartje is voor een vriendin die in verwachting is (vandaar de roze en turquoize vlinders met de vraagtekens erboven).
Materialenlijst:
- stans vlinders van cuttlebug
- chipboard
- wit cardstock
- dessinpapier (zelf gemaakt)
- bubbeltjesplastic
- roze en turquoize verf
- stempel 'tim's staples'
- turquoize inkt
- roze en frost stickles
- thickers

Deze twee kerstkaarten hebben dezelfde ondergrond als de bovenste kaart. Het chipboard is van MayaRoad. Deze ster heb ik eerst bewerkt met cracklepaint old paper, daarna heb ik turquoize inkt in sommige gleufjes geveegd (met een tissue) en met roze verf en een sponsje heb ik de randjes aangezet. De glitters zijn turquoize stickles.

De sneeuwvlok van de onderste kaart heb ik ook eerst bewerkt met cracklepaint. Daarna heb ik er liquid pearls op uitgesmeerd (gewoon met mijn vinger). De sneeuwvlok krijgt zo een paarlemoer glans. Natuurlijk nog wat roze verf aan de zijkanten en wat stickles in het midden en klaar is de moderne kerstkaart. Niet iedereen zal er van houden maar ik toevallig wel haha. O, het vogeltje is van American Crafts.

Deze moderne trouwkaart is voor een vriend van ons die gaat trouwen. De vleugels zijn gestempeld met stazon-zwart op een sheet. De stempel is van Prima. Het papier is van Cosmo Cricket. Ik heb de cirkel uitgeknipt, en de achterkant van de rest van het papier gebruikt op de linkerkant van de kaart. De cirkel en rand van de kaart is beinkt met olijfkleurige inkt. De kruisjes zijn van mijn favoriete stempel 'tim's staples'. Ik heb de benen van het vrouwtje (stans van Cuttlebug) iets kleiner geknipt zodat het mannetje en vrouwtje hand in hand kunnen staan. Romantisch toch? Natuurlijk heb ik het harten grungeboard bewerkt met cracklepaint (en zwarte inkt) en de rand van de cirkel is bewerkt met puffy paint.

5 opmerkingen:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Ik vind het hele mooie kaarten!
Heel erg grafisch!

Romy zei

Wat een prachtig gemaakt papier!

Anja (scrappie) zei

Prachtige kaartjes Marianne.

marjan zei

Mooie kaartjes !
Dat is ook mijn favostempel...die kruisjes..alleen ben ik er naar op zoek..ik wist niet dat jij die in je winkel hebt.Kan die door de brievenbus????

MadeByMaly zei

Jazeker, ik verzend hem in een brievenbusdoos om beschadigingen te voorkomen.