dinsdag 16 september 2008

Kluss(t)er

De foto is niet helemaal scherp maar jazeker...dit ben ik, druk aan het werk in de nieuwe ruimte. Ik vind het heerlijk om te klussen, als ik genoeg tijd heb tenminste, anders vind ik het maar een stressbedoening :-)
Het liefst tex ik muren, heerlijk ontspannend werk, je kunt je gedachten laten gaan en het is ook nog een keertje gewoon af! Niet onbelangrijk. Verven vind ik op zich ook niet onvervelend maar het schuren en alle voorbereidingen wel. Als het even kan besteed ik die dus ook uit haha. Hier ben ik de plafondpanelen op maat aan het zagen. Verder fungeerde ik vooral als plafondpaneel-ophouder haha.
Inmiddels zit het hele plafond er in en zijn we bezig met de afwerklijsten. Al het texwerk is klaar, net als al het verfwerk in de ruimte (ik hoef 'alleen' nog maar de deur van henri's ruimte, de halve schuifpui aan de buitenkant, de deuren in de keuken en het hele huis aan de buitenkant omdat we een nieuw kleurtje voor buiten hebben gekozen. Het was 'woestijn'geel (zo heet het, kan er ook niets aan doen haha) en nu wordt het roomwit met donkergrijze deuren. Een heel verschil. Ik hoop voor de herfst de achterkant helemaal af te hebben maar of dat gaat lukken? As. zaterdag komt de kast van mijn broer. Deze kast is van mijn ouders geweest en nu krijg ik hem. Ik ben er heel blij mee, het is zo'n jaren 70 kast, groot en rechthoekig en er kan heel heel veel in! Hij is wel bruin dus hopelijk lukt het om hem roomkleurig te verven. Als het gaat lukken qua tijd gaan we vandaag of morgen de laminaat uitzoeken en dan begint het al op een echte kamer te lijken...ikke is blij!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De kast is bijna leeg...pfiew, wan werk ;)

jan

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Je bent goed bezig :0)