vrijdag 26 september 2008

Update Luc

Hallo Allemaal,

Ik wil degenen die zo lief een berichtje op de blog achter hebben gelaten, me hebben gemaild of Luc een kaartje hebben gestuurd hartelijk bedanken. Ik vind het superlief van jullie en Luc vond het heel fijn om te merken dat mensen aan hem dachten. Het gaat goed met Luc, hij heeft weer praatjes haha. Hij mag nog niet veel lopen maar hij vindt het wel lekker op de bank geloof ik. Tv. en Nintendo binnen handbereik haha.
Gisteren is Luc om 10.30 geopereerd. Ik mocht mee naar de operatiekamer en ik mocht erbij blijven tot hij sliep. Ik vond het wel een rotgevoel om hem zo te zien maar was ook blij dat ik erbij mocht blijven. Daardoor bleef hij heel rustig. Hij hield wel zijn beer erg goed vast, de narcotiseur kreeg hem niet los en beer mocht bij Luc blijven terwijl wij gingen wachten. Om 11.15 mocht ik mee naar de uitslaapkamer. Luc was nog niet wakker. Ik had van te voren al gevraagd of ik zo snel mogelijk naar de uitslaapkamer mocht komen omdat ik niet wilde dat hij overstuur zou raken en gelukkig kon het. Luc was even heel verdrietig toen hij wakker werd en had veel pijn maar de zuster gaf snel een spuitje in zijn infuus. Dat hielp goed en toen hij wat alerter werd mocht hij naar het kinderdagcentrum. Daar stond de tv aan en dat leidt altijd goed af haha.
Tegen twee uur werd hij wat aanspreekbaarder en mocht hij gaan zitten. Hij werd supermisselijk maar wilde o zo graag naar huis. Als het zitten lukte mocht hij gaan en hij zorgde er wel voor dat dat lukte. Jasje aan en gaan! Papa wilde hem dragen maar dat deed te veel pijn, maar gelukkig ging het in de rolstoel goed. Beneden kwamen we langs de ballonnenstand en de wijsneus wist nog heel goed dat we die beloofd hadden. Hij wilde graag een cars ballon, dus gingen we met kind en cars ballon naar de auto.

Hij voelde zich helemaal niet lekker maar hij wilde zo graag naar huis dat het allemaal lukte.
Eenmaal thuis kon hij lekker op de bank gaan liggen en na een paar uurtjes begon hij weer wat meer praatjes te krijgen. Hij was nog zo slap van de narcose, had ook een soort ruggeprik gehad en kon dus niet lopen. Dat vond hij helemaal niets en hij had ook nog zo'n honger en alles wat hij at kwam eruit...het viel dus niet mee gisteravond. Maar na een nachtje heerlijk bij papa en mama te hebben geslapen was het de volgende dag allemaal weer wat beter. Hij maakt zijn ommetje naar zijn lego en naar de bank en verder mag hij lekker bijkomen. Nu nog 3 weken niet sporten, springen, zwemmen, fietsen en stoeien...ben heel benieuwd hoe dat gaat. Maar ik ben heel trots op hem, mijn stoere mannetje.


7 opmerkingen:

elske zei

ooooohw ben blij te horen dat het goed is gegaan er komt vanuit hier ook een kaartje aan hoor na het weekend,heel veel beterschap en groetjes Elske

Anoniem zei

Ach gossie, arm mannetje... Gelukkig is het allemaal goed gegaan en voelt hij zich vandaag alweer wat beter. Verwen hem maar flink, maar dat is aan jou vast wel toevertrouwd :-) Ook vanuit hier komt er een kaartje aan, hoor!

Groetjes,
Mireille

Anja (scrappie) zei

Fijn om te lezen dat het allemaal goed is gegaan en blij dat het achter de rug is nu maar lekker vertroetelen en dan gaat het snel weer stukken beter. Liefs Anja

Tamara zei

ik was al erg benieuwd hoe het met hem ging.. hopelijk lekker verder aan het bijkomen en zich aan het vermaken dus... fijn weekend en doe zelf ook lekker rustig aan.. xx Tamara

Romy zei

Gelukkig is alles goed gegaan.

Romy zei

Mijn berichtje was al verstuurd, voor het af was...;)
Nog veel beterschap toegewenst! Ik hoop dat hij zich nog even vermaakt met zijn Nintendo en de TV en vooral bijkomt van de operatie.
Groetjes Romy

marjan zei

Wat fijn dat het allemaal zo goed is gegaan!
Luc ,beterschap en lekker rustig aan doen een paar weekjes !!!