dinsdag 2 september 2008

Update verbouwing

Speciaal voor Ine deze foto's :-) De foto's zijn alweer van een paar dagen geleden en er is alweer het één en ander veranderd. Donderdagmiddag maak ik nieuwe foto's, hopelijk zijn we dan een heel stuk verder met het plafond. In werkelijk bijna elk paneel moet wel iets gezaagd of geboord worden. Gelukkig kan ik dat heel goed haha. Op de foto hieronder zie je al één van de twee blauwe muren. De achterste muur wordt ook nog dezelfde kleur maar toen ik bezig was kon ik die ***deur niet verzetten. Hij was veel te zwaar. Op de muur komt nog een quote te staan, ik denk in het wit of misschien wel in het donkergrijs.
Dit is de foto naar de achterkant van de ruimte (het magazijngedeelte). De lighttubes geven lekker veel licht. Inmiddels is er al eentje afgewerkt. De linkermuren zijn al klaar, net als de deur. De rechtermuur is al grijs, het witte gevaarte daarnaast (waar je recht op kijkt) moet ook nog donkergrijs worden. Ik zit nog steeds te twijfelen over de kleur. Ik twijfelde tussen olijfgroen en donkergrijs en heb dus donkergrijs meegenomen. Maar het zou best kunnen dat hij over een paar maanden olijfgroen is :-). Ik heb toch al heel veel getext in mijn leven maar ik had niet in de gaten dat donkergrijs zo slecht dekt. Ach ja, morgenochtend ga ik weer flink aan de gang, als ik tenminste een beetje ben opgeknapt, ik loop al de hele week met een voorhoofdholte ontsteking rond. Inmiddels hebben we al 3 rijen plafondpanelen hangen en al 4 van de 6 spotjes. Nog maar zo'n 6 meter te gaan haha, zucht... Nee hoor, ik vind klussen met mijn man erg gezellig. Hij denk ik wat minder want ik ben nog wel eens ongeduldig en dan gaat het allemaal niet snel genoeg naar mijn zin. Hopelijk heel herkenbaar voor anderen?

5 opmerkingen:

Anja (scrappie) zei

Mooi Marianne en beterschap met je ontsteking lijkt me geen pretje om erbij te hebben. En samen klussen kan heel gezellig zijn maar ook een beetje stresserig.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Arme jij!! Een voorhoofdholtenontsteking is geen gunstige klusvoorwaarde.
Maar het atelier wordt heel erg mooi!

Anoniem zei

Het ziet er al heel mooi uit! Ben echt heel erg benieuwd hoe het eruit ziet als het klaar is. Wat balen dat je nu juist bent getroffen door zo'n vervelende onsteking. Beterschap hoor!!

Groetjes,
Mireille

Astrid Zwaan (http://getbustedatalltimes.blogspot.com/) zei

Ziet er goed uit Marianne, gewelig lijkt het mij om zo'n atelier te creeren naar eigen smaak.
Ik ben wel een beetje jaloers op je, ik doe alles aan de huiskamertafel.

Bye the way, Beterschap en denk goed om je zelf!!

yvon/stampidoe zei

wow dit begint er al echt op te lijken, suc6 met de verdere lootjes!!!!