zaterdag 31 januari 2009

Getagged!


Romy heeft mij getagged! Wat leuk Romy, dank je wel. Dit is de uitdaging:


De regels zijn als volgt: Ga naar de map waar je jouw foto's bewaart op je computer.Ga dan naar het 6e mapje en pak hier de 6e foto.Zet deze foto op je blog en vertel wat het verhaal rondom deze foto is. Tag hierna 6 personen en vraag hun om hetzelfde te doen. Laat een berichtje op hun blog achter of stuur ze een emailtje om ze te laten weten dat jij ze hebt gekozen.


De foto is uit 2007 en we waren toen in Serignan Plage (zuid frankrijk) op vakantie. Op het strand waren enorme schelpen te vinden. Jullie kunnen wel raden wat wij elke avond gingen doen haha. We namen ze mee naar de sta-caravan om ze te drogen en hebben een grote tas vol mee naar huis genomen. We hebben schelpen gebruikt als tractatie voor lynn's verjaardag (2 schelpen op elkaar met iets lekkers ertussen) en we hebben op haar kinderfeestje schelpenmuurhangers gemaakt.
Ik moet nu eigenlijk 6 andere personen taggen, maar ik doe het anders...als je het leuk vindt om je 6e foto uit je 6e fotomapje te laten zien, dan tag ik je bij deze!
O ja, maandag plaats ik week vier van het Jaaroverzichtje wat ik via het SA forum maak, een lay-out en misschien maak ik zo meteen week 5 ook wel...ik heb alleen nog niet zoveel inspiratie. De opdracht is nl...note to myself...en daarmee kan ik heel veel kanten op.

5 opmerkingen:

* Daniëlle * zei

Dit vind ik een leuke manier van taggen! Zie hem al op verschillende blogs voorbij komen. ;-) Leuke foto.

Romy zei

Wat een leuke foto. En dat is nog eens een leuke oplossing om al die schelpen alsnog goed te gebruiken:)

Ellen zei

leuke foto en een prima manier om zo oude foto's nog eens te bekijken.

Anoniem zei

Ik ben gek op strand foto´s Dus die schelpen.....jaloers.Nee hoor.Taggen ook dat nog ,maar wel een leuke.
groetjes Lean

Anoniem zei

Ik ben gek op strand foto´s Dus die schelpen.....jaloers.Nee hoor.Taggen ook dat nog ,maar wel een leuke.
groetjes Lean