maandag 18 mei 2009

Sprookjeswonderland, Designlid Mireille Gaspersz

Mireille laat met deze lay-out zien dat ook kleurenfoto's erg mooi staan bij Graphic 45 papier. Door één grote foto en 4 kleine foto's te gebruiken gaat alle aandacht toch naar de foto's.

De werkbeschrijving is gemaakt door Mireille:
Hoewel ik eerst bang was dat het Graphic 45 papier alleen mooi zou zijn met zwart-wit of sepia foto's, zag ik al snel dat kleurenfoto's er ook heel mooi bij kunnen staan. Om te laten zien dat het toch heel veelzijdig papier is, heb ik zowel een vintageachtige LO gemaakt als een LO in mijn "gewone" stijl.

Basis is de achterkant van het vel Fashionista - Buttons à la Mode. Uit de vellen Fashionista - La Fleur en Potpourri heb ik stukken gesneden. De foto's heb ik gemat op gelinieerd crèmekleurig papier, hetzelfde papier waarop ik ook de journaling heb geprint. Met de diverse stukken heb ik geschoven tot alles naar mijn zin lag en daarna heb ik alles vastgeplakt. De onderste strook van het Potpourri papier heb ik gescheurd voor een speels effect. Uit het vel Fashionista - Tags heb ik twee die-cuts gehaald en die met foamtape bevestigd om meer diepte te krijgen. De titel bestaat uit chipboard letters en kleine letterstickertjes. Tenslotte heb ik nog een bloem met daaronder groene blaadjes bevestigd, rechts naast de titel en een stukje kant helemaal onderaan de LO. Hier heb ik aan weerszijden nietjes aangebracht.

6 opmerkingen:

Romy zei

Wauw, ik vind hem heel erg mooi geworden. Het papier staat inderdaad prachtig bij de kleurenfoto's.

Lean zei

het is best moeilijk papier maar het is je toch gelukt.
gr,Lean.

Jol@nd@ zei

wat een leuke layout is het geworden en wat zijn het leuke foto's die je gebruikt hebt!!!

Groetjes Jolanda

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Ik vind de lay-out weer zeer sprookjesachtig! Schitterend gemaakt, Mireille.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een sprookjesachtige lay-out! Schitterend!

Anja (scrappie) zei

Had deze even gemist Mireille ze zijn echt prachtig mooi geworden.