woensdag 20 mei 2009

We love your love for speed


Veel mensen vinden graphic 45 papier moeilijk om mee te werken maar ik wilde jullie laten zien dat je ook gemakkelijk kleurenfoto's bij dit papier kunt gebruiken. Het rood en het groen van de foto komt terug in het papier. Door al achtergrond een rustigere tint te gebruiken spat de voorgrond toch van de lay-out af. De bloemen vragen veel aandacht, maar door boven de foto's ook rood te gebruiken (in de titel) wordt de aandacht toch naar de foto getrokken.
Ik heb diverse dessinvellen van graphic 45 gebruikt uit zowel de fashionista en de communique lijn, ik mix graag. Ik vind de achterkant van deze vellen vaak minstens net zo mooi en die gebruik ik dan ook graag. Ik houd er niet van om een 'voorkant' als 'voorkant' te gebruiken, ik kijk gewoon welk dessin ik mooi vind. De bloemen zijn geknipt uit het vel 'fashionista potpourri' van graphic 45.
De titel is gemaakt met de nieuwe invisibles van Heidi Swapp. Als je het pakje open maakt zijn ze wit, maar door er met inkt over te gaan (distress inkt werkt het prettigst, vind ikzelf maar andere inkt kan natuurlijk ook), blijft de inkt hechten aan bepaalde delen van de letters. De lijntjes blijven wit. Zo kun je je letters altijd aanpassen aan je lay-out. Mijn rood was eigenlijk niet donker genoeg daarom heb ik hem op een acrylblok vermengd met wat zwarte inkt. Toen kreeg ik de juiste kleur.

9 opmerkingen:

Marlieke zei

deze LO is supermooi! En die letters...... Ik kende het andere setje natuurlijk al, maar deze zijn ook zoooooooo super! Helemaal leuk!

Anja (scrappie) zei

Heel erg mooi Marianne en die letters zijn wel heel erg apart.

Romy zei

Ook ik behoorde tot die mensen die Graphic 45 maar moeilijk te scrappen vond. Maar je hebt me zeker overtuigd. Wat een ontzettend mooie layout! Prachtig al die kleuren. Ik denk dat ik ook maar aan de Graphic 45 ga:D

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Waanzinnig mooi gemaakt! Het lijkt wel of de bloemen daar echt bloeien.

Jol@nd@ zei

Wat een leuk leyout is het geworden en wat heb je leuke letters gebruikt!!
Groetjes Jolanda

inge zei

Erg leuke lo!
Ik kan nog steeds niet bedenken wat ik met dat papier moet, terwijl ik het toch erg mooi vind!
Vind dat je het erg leuk gebruikt hebt!

sam zei

mooie layout en gaaf gedaan met die letters! groetjes sam

Lean zei

Gaaf geworden je lo ze komen zo tussen de bloemen door gezoefd.
Groetjes,Lean

Marian zei

prachtig..zulk papier lijkt me ook lastig in 1e instantie..en dit had ik er nooit achtergezocht,maar ik vind het heel erg mooi geworden..

groetjes,Marian