woensdag 7 oktober 2009

schilderij met Prima Marketing

De schilderijlijst heb ik gevonden bij Ikea. Op de foto zit er geen glas in, anders is het zo moeilijk om geen weerschijn op de foto's te krijgen. Het papier is van Prima Marketing, tropics paper-mango cherries. Deze heb ik op de maat van het schilderijlijstje gesneden. Hierna heb ik van pluizige draad een achterkant gehaakt. Deze heb ik met rode draad in flinke kruissteken vastgezet op de achtgrond. De foto heb ik uitgeknipt, ik vond de achtergrond niet mooi. De linker- en onderkant heb ik versierd met een rommelige festonsteek. Hierachter heb ik een mini bingo card 'vintage' verwerkt. Deze heb ik zelf een nieuw kleurtje gegeven. Hoe je dat doet kun je hier lezen. Rechts achter de foto is een stukje verpakkingsmateriaal van Prima Marketing bloemen. De letters heb ik met de cuttlebug uitgestanst uit rood vilt en sommige letters heb ik express verkeerd om opgeplakt. Het hart is een zilveren hanger waardoor ik een rood lint heb gehaald.6 opmerkingen:

Christa zei

wel heel lief hoor ,super, ik ben zelf nu ook bezig met een scrapalbum voor mn zoontje,en het valt niet alrijd mee om er iets moois van te maken, maar ik vind ze van jouw super hoor,kan een hoop leren groetjes christa

EllenD zei

Wat een mooi lootje zeg!! Het is een heel andere stijl als die van mijzelf, maar vind het wel erg gaaf gemaakt!!

Romy zei

Wat mooi zeg. Een prachtige layout en met de lijst eromheen wordt het plaatje alleen maar mooier.

Lean zei

Groot gelijk dat je hem hebt in gelijst is ook een super lo geworden met een mooi foto.
gr,Lean.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Een schitterende lay-out die schreeuwt om ingelijst te worden. Zo komen de aanvullende embellishments ook heel goed tot zijn recht!

sam zei

erg leuk gedaan!! groetjes sam