dinsdag 2 maart 2010

Maybe you call it madness but I call it love


Een maffe foto van Lynn en mezelf toen we vorig jaar op vakantie in frankrijk waren. Als je op de foto klikt zie je hem in het groot.

Werkwijze:
De ondergrond is een vel van Making Memories uit de passport lijn. De golven zijn uit het vel 'scenic route - grafton - chapman street' geknipt. De oranje strepen, cirkel en bloem komen uit de 'my little bicycle'- lijn en de geblokte cirkel is een stukje van 'report card-science fair' van October afternoon. Het is dus weer een mooie mix geworden. De titel is gestempeld met foam stempels en dew drop inkten op cremekleurig papier.  Deze heb ik met een randje rondom de letters uitgeknipt. Ook de swirls is op dit papier gestempeld en uitgeknipt. De lampions linksboven zijn kant en klare embellishments en helemaal linksboven zie je de nieuwe borderpons 'birds on a wire' waar je ook gestanste borders van kunt bestellen.

9 opmerkingen:

Romy zei

Hihi, geweldige foto! En ook een hele mooie LO!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat heerlijke, gekke foto van jullie. En wat een super lay-out. Geweldig hoe je de diverse lijnen designpapier en embellishments met elkaar combineert. Ik word hier ontzettend vrolijk van!!!

jacquelien (voetje) zei

super zeg. en die tekst zo leuk bedacht.

Cora zei

HAHAHA geweldig!!!

joke zei

Wat een heerlijke LO!!
wordt vandaag nog gelift!!
Bedankt voor de inspiratie!!!

Lean zei

hahaha zit in de familie zie ik ...mooie lo geworden.
gr,Lean.

Marlieke zei

Jeeeeeee wat be jij goed op dreef zeg! Superleuk!!

Jolanda zei

Wat een supergave layout, prachtig hoe je alle verschillende merken hebt gecombineerd en de lampionslinger en de vogeltjes vind ik echt geweldig!

Anja (scrappie) zei

Prachtig Marianne en wat een grappige foto zeg en een hele leuke titel ook.