vrijdag 26 maart 2010

Nieuw bij MadeByMaly

Er zijn vandaag weer heel veel artikelen binnen gekomen. 3 grote dozen! De bezorgman tilde zich een breuk.
Heel veel artikelen zijn weer opnieuw op voorraad en nieuw zijn deze artikelen:

De nieuwe kaisercraft lijn 'Devonshire is binnen. Je kunt deze hier vinden.


Ook hebben we de 15x15 cm. paperpads - gypsy sisters - en - devonshire - in ons assortiment opgenomen. Ook deze kun je hier vinden.

En wat vinden jullie van deze schattige robotstempels van Imaginisce? Deze kun je op deze pagina in de webwinkel terugvinden.

Nieuw van 7gypsies is dit prachtige stickervel. Je kunt deze hier in de webwinkel vinden.

Nieuw en verkrijgbaar in 3 kleuren is de farmers market twine. En deze kun je hier in de webwinkel terugvinden.

Ook hebben we weer nieuwe brads binnen gekregen. Natuurlijk zijn ze per stuk verkrijgbaar. De schildpad is in 4 kleuren verkrijgbaar. Klik hier voor de fiets en hier voor de schildpadbrads.

We hebben weer 3 nieuwe paperpads van Nikki Sivils binnen gekregen. De paperpads zijn 15x15 cm. groot. Klik hier voor de link.

We hebben weer 5 nieuwe kleuren gemstone cardstock binnen gekregen. Deze zijn maar 0,65 ct. per vel en je vindt ze hier.

Ook zijn er 3 prachtige paperstacks van DCWV binnen gekomen. Deze zijn ongeveer 20,3 x 20,3 cm. groot en veel vellen zijn bedrukt met glitter en/of folie. De foto's doen werkelijk geen recht, ze zijn in werkelijkheid veel mooier.


Ook nieuw is de pansy edge pons. Deze past perfect bij de pansy corner pons die we al in ons assortiment hebben. Je vindt de pons op deze pagina in de webwinkel.


Ook de pagina 'stansjes' wordt steeds uitgebreider. Dit zijn de nieuwste aanwinsten. Je vindt alle stansjes hier.


Ook nieuw van Kaisercraft zijn deze 2 stempels. De cupcake stempel vind je hier en de huisstempel hier.


Nieuw van Spellbinders is deze nieuwe nestabilitie stans en de embossingmatjes waarmee je het papier, met behulp van de nestabilitie stansen ook kunt embossen. En deze kun je hier in de webwinkel vinden.

Ook nieuw zijn deze versamarkers. Ze werken het zelfde als de versamark inktpads maar nu zijn ze in handige stift/penvorm. Deze vind je hier.


Er staan nog een heleboel artikelen in pre-order en we hopen natuurlijk dat we daar niet meer lang op hoeven te wachten.

Opnieuw voorradig zijn oa. de bird galore stempels, de pine pons van mc Gill, de cloth albums, de madeleine en ledger paperpads en nog veel en veel meer.

1 opmerking:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Yammie, Yammie, too much mooie spullen!