zondag 11 april 2010

Anwb kinderinspecteurs

Lynn en Luc waren uitgenodigd, samen met 98 andere kinderen om een filmpje te maken waarin uitgelegd wordt wat kinderinspecteurs zijn en wat ze doen. Dat wilden ze natuurlijk wel, dus vertrokken we 's ochtends richting Doorn waar we op camping 'het grote bos' verwacht werden. Daar kregen alle kinderen een poloshirt, cap en een key-cord met badge en de papa's en mama's kregen koffie en taart (ook niet verkeerd natuurlijk!)
Je ziet het, ze vonden het toch wel spannend...wat zou er allemaal gaan gebeuren?

Sita opende de middag en daarna gingen alle kinderen in groepen op pad om kinderinspecteur-opdrachten uit te voeren. Ondertussen werd er gefilmd, gefotografeerd (niet in de laatste plaats door de ouders haha) en geluidsopnamen gemaakt...
Na alle opdrachten was het tijd voor....Pannekoeken. Voor elk kind (ook de broertjes en zusjes van de kinderinspecteurs) waren er volop pannenkoeken. Voor de papa's en mama's stond er een heerlijk buffet klaar. Het was geweldig verzorgd!
Sita sloot de middag en deelde handtekeningen uit. Lynn en Luc zijn erg gelukkig met haar handtekening op hun petjes!
Inspecteur worden is erg vermoeiend haha.

Nu zijn ze officieel kinderinspecteur en mogen ze de campings waar ze in de vakantie naar toe gaan inspecteren. Natuurlijk moet dan de badge en het t-shirt mee, zodat de campingeigenaren zien dat het inspecteren goed en serieus gebeurt.


4 opmerkingen:

Romy zei

Zo te horen was het een zeer geslaagde dag en we mogen maar wat blij zijn dat er nog zulke inspecteurs zijn: dan weet je als ouder in ieder geval zeker dat je op een goede camping bent beland;)

Lean zei

Ze hebben er rode wangen van hihihi.Nou dat word wat van de zomer..succes jongens en meiden.
gr,Lean.

Marlieke zei

Hee wat leuk dit! daar heb ik vanmorgen op tv ook iets van gezien, bij Zapp of zo, kan dat??!!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Oh wauw, nou wordt jullie vakantie met jullie als inspecteurs nog veel spannender!!!