woensdag 21 april 2010

Dapper Mannetje


(klik op de foto's om een grotere weergave te zien)

In september 2008 werd ons ventje geopereerd aan een aangeboren liesbreukje. Toen ik het nieuwe dessinpapier van Kaisercraft binnen kreeg (Devonshire) wist ik het....daarmee moesten deze foto's gescrapt worden. De ondergrond is een 30x30 dessinvel van de Devonshire lijn en de andere vlakjes heb ik uit de paperpad (15x15 cm.) gesneden. Ook de embellishments komen uit deze paperpad. De letters zijn van American Crafts en Making Memories. De ronde 'bubbel', rechts van de titel is een pebble en deze kun je hier in de webwinkel vinden. De grootste vlinder is een stans en de andere vlinders zijn ponsen.

8 opmerkingen:

Marlieke zei

Oh wat ziet de lO er weer prachtig uit! Fijn ook zo'n journaling erbij; dat maakt het wel helemaal af. Ook dot soort momenten horen immers in een album, he?!

Tamara zei

mooie lo geworden.. leuk zo alle details en journaling met de foto's.. xx Tamara

Lean zei

De lo is heel mooi geworden en ja Luc ziet er inderdaad heeeeeeeeeeel zielig uit.Gelukkig heeft hij het achter de rug...en hebben ze bijna vakantie JOEPIE!!!!!!!!

Romy zei

Arme Luc...maar dapper is hij zeker! En je hebt er ook een schitterende layout over gemaakt. Prachtig papier is dat.

femmoltje zei

wat mooi zeg
en je journaling super geschreven
precies verwoord allemaal
Mooi ook zo op sheet geprint

gr mfeke

Anja (scrappie) zei

heel erg mooi Marianne en inderdaad dit papier past er perfect bij. Mooie journaling.

Marlieke zei

hai....er staat een award voor je op mijn blog...

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat ontzettend mooi gescrapt over het echte leven. En inderdaad, Luc is een dapper mannetje! Voor mij is hij niet voor niets nog steeds Cowboy Luc!