zondag 4 april 2010

Diploma B (lay-out) en tutorial 'letters opmaken'


Zoals bij alle foto's kun je nu ook op de afbeelding klikken om deze groter te zien en de journaling te lezen(als je dat leuk vindt natuurlijk).

De opzet van deze lay-out is eigenlijk hetzelfde als die van 'diploma A'. Ook nu heb ik weer een blok gemaakt van de foto's. Het papier is weer van Imaginisce - Scooters vacation. De journaling is weer uitgeprint en de 3 cirkels links zijn 3 grote brads. Het vogeltje is een stempel van Kaiserkraft.

De letters zijn overblijfsels van een lettervel. Met wat aanpassingen kun je alle letters opmaken. De d is eigenlijk een p, de l is een k waar de zijpootjes van afgeknipt zijn, de m zijn 2 nn-nen waar van één n het linkse pootje van afgeknipt is end e a is een q waar het onderste pootje van verwijderd is.4 opmerkingen:

Dora zei

Een mooie lay out, en da tmet die letters is slim, ik gebruik weinig sticker letters, maar als ik dat doe...is dit erg handig!

Lean zei

Deze is ook weer heel gaaf en ja nu hoeven jullie niet meer op neer voor zwemles.....
gr,Lean.

Romy zei

Deze is ook al zo mooi! Die lettertrucjes gebruik ik ook regelmatig. Echt handig: dan kom je toch nog van al die Q's etc. af:)

Marlieke zei

Deze Lo ziet er ook weer zo mooi uit! En inderdaad...je moet wat met je letters; het zijn altijd dezelfde letters die je te weinig hebt en dezelfde letters die altijd blijven zitten.