dinsdag 13 april 2010

Ingezonden door Jolanda Simons

Ik vind het zo leuk dat jullie weer lay-outs inzenden. Zo kan ik ze weer aan jullie laten zien en zo inspireren we elkaar!
Jolanda heeft deze prachtige lay-out gemaakt. Ze heeft gebruik gemaakt van de Mariposa - paperstack en het prachtig glanzende gemstone-cardstock (als je op de foto klikt zie je het duidelijker). Jolanda heeft heel veel prachtige details op haar lay-out verwerkt maar het past allemaal erg mooi bij elkaar. Dank je wel Jolanda voor het inzenden van je lay-out.

6 opmerkingen:

Cora zei

OH wat geweldig!!! ik heb ook die stack!! ZOOOO mooi!!! nu heb ik een beetje inspiratie want ik zat best vast ... wist ef niet wat ermee te doen!! thanks!!!! ik heb de voorkant van die stack wel gebruikt om een LO op te maken... misschien ook een inspiratie tipje!!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Dit is een schitterende lay-out vol met prachtige details. Heel erg mooi gemaakt en wat beeldschoon papier!

Lean zei

Heel mooi met mooie details en vooral een lieve foto.
gr,Lean.

Romy zei

Ik ben het helemaal met je eens....de layout is geweldig geworden. Je hebt het schittrende papier op een hele mooie manier verwerkt.

Dora zei

Wowie enorm mooi!

Marlieke zei

Wat een bijzondere layout! Supermooi! er zit veel op verwerkt, maar het klopt zo goed dat het niet eens te druk is! Errrrruuuug gaaf! Ik heb dat gemstone-cardstock ook en vind het helemaal geweldig, alleen vind ik de stempel met het logo een beetje onhandig geplaatst.