vrijdag 10 september 2010

Gefröbeld op vakantie

Ik had geen scrapspullen meegenomen naar vakantie. Dat vind ik niet zo handig in een tent maar ik had wel voor mijn kids en mezelf een ingebonden schrift met dikke bladeren bij, verf en een heleboel tijdschriften. Mijn moeder heeft nl. de leesmap en wel de houdmap. Ik spaar altijd de Libelle's, Margriet's en Flairs op en neem deze mee op vakantie. Oud zijn ze toch al (3 maanden) maar dat vind ik niet erg. En na het lezen kunnen ze weg of geef ik ze weer aan andere campinggasten. Maar deze keer heb ik er ook leuke plaatjes uitgescheurd en op de 2 regendagen die we hadden (ja ik weet het, we zijn verwend) heb ik zitten frobelen. Dit is de eerste pagina...

De quote heb ik gebruikt omdat ik het helemaal niet fijn vind om mijn leven te vol te plannen. Ik zorg er dan ook voor dat ik regelmatig tijd heb om lekker te fröbelen, te lezen of te kletsen...en kan daar dan ook met volle teugen van genieten. Een mens is nu eenmaal niet gemaakt om alleen maar dingen te moeten. Ontspanning is heel belangrijk!

4 opmerkingen:

Lean zei

zo is dat helemaal gelijk en weer een mooie creatie ook zeg gaaf.
fijn weekend,Lean.

Jolanda zei

Heeeel gaaf,fijn weekend!

Romy zei

Zo heb je met weinig spullen toch nog heerlijk kunnen fröbelen op vakantie:) En het resultaat is erg gaaf! De quote is gewoon zó waar!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Super gemaakt, het ziet er heerlijk arty uit!