woensdag 4 mei 2011

Journaling page high tea

Ik ben weer bezig geweest aan mijn kleine journaling album waarin ik allerlei dagelijkse en leuke dingen verwerk. Gewoon om terug te kunnen lezen welke leuke dingen ik en mijn gezin gedaan hebben. In dit album staan allerlei verschillende dingen, van uitstapjes tot iets leuks wat ik heb gekregen of gewoon een mooie dag in de tuin. Gewoon, dingetjes waar ik blij van word. Komende week komen weer verschillende pagina's voorbij. Ik weet dat ze persoonlijk zijn en vind het soms ook wel moeilijk om ze online te zetten maar ik hoop hiermee dat meer mensen beginnen (of verder gaan) met een journaling album. Het hoeft echt niet veel tijd te kosten, ik maak een pagina in een kwartiertje, maximaal. Maar het is zo leuk om terug te lezen en je krijgt een prima overzicht van alle leuke dingen en dingetjes die in je leven gebeuren. Als ik soms een baaldag heb blader ik er weer eens door en besef dat ik gewoon hartstikke bof met een heerlijk gezin, leuke uitjes (waar ik dit jaar zelfs een potje voor heb, omdat ik mezelf geen uitjes gunde en door dit potje 'mag' ik wel :-))) en dat geluk soms wel heel dicht bij ligt. Ik word bv. momenteel erg gelukkig van de zon en de blaadjes die aan de bomen verschijnen...eindelijk lente!

Als je op de foto klikt zie je een grotere weergave en kun je de journaling lezen (denk ik).

Het papier is uit de prachtige paperpads van My Minds Eye (klik op de link om deze te zien)


4 opmerkingen:

Marlieke zei

Hoi, da's ook toevallig. Ik zat vanmorgen nog aan je te denken en vroeg me o.a. af hoe het met je is. Ik vind je journalingpagina's altijd zo gezellig. Je legt zo alles heel mooi vast.

Jolanda zei

Wat leuk,en lekker!!Mooi!!!

Romy zei

Ik vind het zo leuk dat je dit soort dingen vastlegt: prachtig om later zoiets te hebben om zo af en toe door te kunnen bladeren. Ook deze pagina is weer heel mooi!

Odetta zei

Hightea en een goed gesprek met een vriendin, kan het nog gezelliger, hahaha. Heel erg leuk om dit mee te mogen lezen.