zaterdag 2 juli 2011

Oud en nieuw, ingezonden door Gastdesignlid Jolanda Oudshoorn

Wow, wat is deze papierlijn van October Afternoon toch veelzijdig. We hebben al lay-outs met diverse thema's voorbij zien komen maar Jolanda heeft nog een nieuw thema 'Oud en nieuw'! Let ook op de stansfiguur met de paraplu links op de lay-out :-))

Dit is haar werkbeschrijving:


Als basis heb ik gebruik gemaakt van Docking maneuvre diecut paper van rocket age. De randen heb ik bewerkt met zwarte inkt en een zwarte pen.


De foto’s heb ik gemat op Space station. Snij verschillende rechthoeken en stroken van Rocket Age – Space station/blast off/all systems go/return voyage en captains log. Scheur van sommige stukken papier een randje af en bewerk het met de edge distresser en zwarte inkt. Plak het papier en de foto’s op de layout.

Plak de zwarte Thickers naast de foto’s en bewerk ze met Stickles. Onder de foto is een journaling geschreven en naast de foto is een stans van Tim Holtz Umbrella geplakt. Rechts in het hoekje is een stans van Tim Holtz geplakt. Knip een aantal kaartje uit het papier Black hol en plak deze samen met de Chipboars stickers van Rocket age op de layout. Plak een stukje filmstrip van Tim Holtz en een brad van eyelet outlet op de layout. Zet het papier vast met nietjes en maak het af door de layout met glossy accents te bewerken.

Dank je wel Jolanda voor de inspiratie die je ons weer geeft.

4 opmerkingen:

Romy zei

Wat een leuk thema om over te scrappen met deze papierlijn. De raket en sterren zijn heel toepasselijk:) Je layout is supermooi geworden!

Anja (scrappie) zei

Wow kom er maar op leuk hoor heel erg gaaf bedacht.

Odetta zei

Ik ben dol op het werk van Jolanda! Zij maakt het altijd op een of andere manier betoverend!

Astrid Zwaan zei

Heel mooi layout, met geweldige details....