zondag 28 augustus 2011

Wat een zooitjeWat een zooitje he? Ik weet dat veel scrappers 'troep' maken maar volgens mij ben ik toch wel een van de ergste soort haha. Henri vindt dat ik te lui ben om op te ruimen maar ik vind dat het mijn creativiteit bevorderd. Alles wat er ligt gebruik ik ook echt. (vooral de koffiemok haha). Zoals jullie zien ben ik bezig aan een nieuw project, een mini-album van onze Stockholmdagen. Over ongeveer een weekje komen de pagina's online, ik wil eerst nog wat andere dingetjes laten zien.
Zeg eens (je mag het ook fluisteren hoor). Ben ik echt de enigste die zo'n troep maakt?

6 opmerkingen:

Christa zei

nee joh wij maken geen troep ,zijn allemaal ideeen die er liggen ;)) groetjes christa

Lean zei

uhhh ik ben bang van niet!!!

Romy zei

Hihi, mijn troep is minstens zo erg, ben ik bang;) Vooral als ik nog niet weet welk papier ik wil gebruiken, gooi ik van alles op tafel en gebruik ik uiteindelijk 3 van de 20 vellen die er liggen. Niet dat ik die andere 17 opruim natuurlijk, haha. Erg zijn wij, hè?!

Cora zei

ik ben een hele nette scrapper.... HAHAHAHA NOT ik mag blij zijn als ik nog weet welke kleur mijn tafel heeft... en die is GROOT hoor.... 3x2 meter.... dus PLEK zat om zooi te maken...

Marlieke zei

Oh daar hoef ik niet voor te fluisteren. Ik kan er ook wat van met troep maken. Al moet ik wel zeggen dat sinds wij een nieuwe kamer hebben ingericht voor hobby en administratie, de troep iets minder erg is dan voorheen. Maar wat is er nou heerlijker dan tussen al die leuke spulletjes zitten en je lekker uitleven? niets toch?!

Marrigje zei

Ik maak troep als ik bezig ben, maar na elk project ruim ik de tafel geheel leeg. Alles weer op zijn plek, en de tafel leeg en schoon.
Scheelt waarschijnlijk wel dat ik geen hobbyruimte heb, maar gewoon in de huiskamer bezig ben.
Maar dan nog, ik heb ruimte nodig om te kunnen werken.