maandag 16 april 2012

De eerste 10 pagina's van het winterefteling minialbum

Dit zijn de eerste 10 pagina's van het winterefteling mini-album dat ik heb gemaakt. Ze zijn helaas een beetje overbelicht maar ik zal hier een uitleg geven hoe ik het gemaakt heb.
Eerst heb ik wat glimmermist op een cardstock vel van 15x15 cm. gespoten. Daarna heb ik allerlei strookjes papier langs de foto geplakt.  Daarna heb ik de foto opgeplakt en gesso op de randen van het cardstock en op de randen van de foto verwerkt. De sneeuwvlokken heb ik uitgeponst en opgeplakt. Ook de vlindertjes heb ik uitgeponst. (De sneeuwvlokken en vlinderstansjes kun je ook in de webwinkel vinden bij 'stansjes op bestelling').
Als laatste heb ik ronde cirkeltjes gemaakt door stipjes in rondom een rol plakband, een dopje van een fles ed. te stippelen. Hiervoor heb ik Liquid pearls en pearlmakers gebruikt. Op sommige pagina's heb ik rub-ons gebruikt.


Gebruikte materialen (door op de plaatjes te klikken kom je meteen op de juiste pagina in de webwinkel terecht):
Pearl maker creme - Waco * 9110202 Liquid Pearls white opal - Ranger * LPL02062 Wit Cardstock - Bazzill * BZ 10-1001  12 stansjes `royal butterfly` 7 stansjes `large butterfly` 
10 stansjes `starbust` 10 stansjes `sneeuwvlokken` Harvest market paperpad 15x15 cm. - Lily Bee Design * HHP169 Head over heels crush - Lily Bee Design * HHP-P12-154
Border pons apron lace - Fiskars *4597
Nu ga ik snel verder met de overige pagina's!

3 opmerkingen:

Romy zei

Je mini album is supermooi geworden, Marianne! De foto's vallen goed op tegen de witte achtergrond en ik vind dat hertje echt té schattig!

Claudia zei

Het is mooi zeg, ik heb natuurlijk al een stukje in het echt gezien. Op de foto's overheerst het wit meer dan in het echt. Echt super!

Groetjes, Claudia

Odetta zei

Oh wat een prachtige lay-outs! Het lijkt wel een brochure of een reportage uit een tijdschrift!