vrijdag 6 maart 2009

Jaaroverzicht week 8


Ik loop 2 weken achter met het jaaroverzicht dat op het SA-forum wordt gegeven. Ik doe mijn best om het in te halen...maar met alle drukte op werkgebied en privé sfeer zijn dit de dingetjes die even blijven liggen. Maar dat geeft niet want ik maak het liefst toch 2 of 3 lootjes tegelijk dus dat komt helemaal goed.

Dit is dus week 8 en de opdracht was...dit weekend. Nou, dat was niet zo moeilijk haha.

Dit is trouwens een foto van de kinderoptocht van vorig jaar. Toen ik de lay-out maakte was de carnaval van dit jaar nog niet begonnen (en dan nu pas plaatsen, hij gaat lekker haha).
Het papier is deze keer niet van Making Memories, maar van de nieuwe 'grow' lijn van My Minds Eye. De kleine stippeltjes zijn gemaakt met diverse kleuren stickles en de sterren zijn uitgestanst met een pons.

4 opmerkingen:

Anja (scrappie) zei

Leuk Marianne en ik moet eerlijk bekennen dat ik eraan begonnen ben maar ik red het gewoon niet ben maar tot week3 gekomen dus....

Romy zei

Wat heb je dat weer prachtig gedaan! Ik blijf dat erg mooi papier vinden. En die Stickles puntjes over de hele pagina staan ook erg leuk.

Ik vind het een erg mooi overzicht worden. Knap dat je dat volhoudt ook! Ik heb er zelf last van dat als ik 'moet' scrappen, ik er na een tijdje geen zin meer in heb. Dus zoiets zou niets voor mij zijn;)

Marlieke zei

Mooi hoor! Steeds als ik dit papier in een LO of kaartje voorbij zie komen, word ik helemaal vrolijk.

Anja (scrappie) zei

Er staat een award voor je op m'n blog