woensdag 4 maart 2009

Nieuwe wedstrijd!

We beginnen weer met de wedstrijden...het heeft even stil gelegen door privé dingetjes maar ik pak nu de draad weer op.
Ik heb lang nagedacht om een leuke wedstrijd online te zetten en ik heb wat bedacht...


Maak een lay-out waarbij de ondergrond (dus de onderste laag van je lay-out) een transparant of een sheer sheet is. Kijk hier voor ideeën wat je als ondergrond kunt gebruiken. Hierboven zie je een boorbeeld waar als ondergrond een sheer sheet is gebruikt. Je lay-out mag elke grootte hebben, maar de ondergrond moet een transparant of sheer sheet zijn. Hoe je je lay-out verder afwerkt mag je zelf weten.
Je kunt je lay-out doormailen tot en met 15 april 2009 en 19 april maken we de uitslag bekend. Mireille, Anja (designleden) en ik kiezen dan de winares of winnaar (jazeker, er zijn ook mannelijke scrappers). Deze mag 10 vel dessinpapier uitzoeken (m.u.v. het lace cardstock) wat in een brievenbusdoos verzonden wordt. Ik voeg er dan nog een bijpassend item bij.


We beoordelen op orginaliteit en kleurgebruik.
Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

(de ingezonden lay-outs worden op de wedstrijdpagina in de webwinkel geplaatst)

4 opmerkingen:

Romy zei

Wat een leuke wedstrijd! Ik heb nog nooit op een transparante sheet gescrapt, dus het is meteen een nieuwe uitdaging. En ik heb nog even de tijd om iets leuks te bedenken, tot 19 april.

Anoniem zei

we hebben de tijd even hard nadenken.
groetjes lean

L4a zei

Laat ik nou net met een sheet in mijn handen zitten....leuk, ik ga gewoon een keer meedoen...niet om te winnen, maar om dat sheet nou eens een keer weg te werken!!! Thanks!!!

sam zei

heb mijn bijdrage ook gemailt :)

groetjes sam