woensdag 11 maart 2009

stempelkaartjes, gemaakt door Lynn en mezelf


Lynn, mijn dochter van ruim 10 1/2 jaar en ik hadden zin om te stempelen. Ik stempelde vroeger nooit maar sinds Odetta me deze techniek heeft geleerd vind ik het erg leuk om te experimenteren. Meestal wordt het toch niet zoals ik bedoelde, maar ach...het gaat om het spelen toch? Maar deze techniek beheers ik inmiddels wel en Lynn nu ook en we hebben samen erg veel plezier gehad. Lynn is een echte meid en koos daarom de kleuren roze en lichtblauw en ik heb mijn kaartje in distressinkt 'old paper' en lichtblauw (adirondack) gemaakt. Het cardstock is mijn nieuwe favoriet en heet Vanilla. Ik ben trots op mijn meissie...dit is de eerste keer dat ze stempelde...nou ja...natuurlijk heeft ze vaak gestempeld met haar 'kinderstempels' maar dit is de eerste keer met echte stempels. Ze gaat hem gebruiken voor haar spreekbeurt over scrappen (hoe zou ze nu toch aan dat onderwerp komen haha).

6 opmerkingen:

Marlieke zei

Leuk hoor! Wat gezellig om even lekker samen met je dochter te fröbelen!

Anja (scrappie) zei

Wat leuk zeg en m'n complimenten hoor Lynn hele mooie kaartjes. En wat leuk een spreekbeurt over scrappen dan zul je wel snel genoeg een workshop moeten gaan geven denk ik,hi,hi.

Mireille Gaspersz zei

Wat een mooi kaartje heb je gemaakt, Lynn!! Gezellig hè, samen met mama scrappen? En een supergoed idee om een spreekbeurt te houden over scrappen ;-)

Groetjes,
Mireille

Romy zei

Je kaartje is prachtig geworden, Lynn. En wat heb jij een mazzel met zo'n creatieve moeder; kun je haar mooi om tips vragen. Heel veel succes met je spreekbeurt! Het is in ieder geval al een erg leuk onderwerp.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Heel erg mooi gemaakt, Lynn!!! Zo, nu zit ik niet alleen meer met het stempelvirus, maar heb ik nu ook lotgenoten, ha, ha! Ach je kunt zo veel leuke dingen met het stempelen maken! Als je het maar met elkaar gezellig heb!

M@rjan zei

Wat hebben jullie smaen een mooie kaartjes gemaakt!!