maandag 28 september 2009

Konijntjes

En nog een berichtje in de privé sfeer (maar dan komen de lay-outs weer hoor haha). We hadden Lynn al een poosje geleden een konijntje beloofd. Vorige week hadden we hard gewerkt aan een rennetje. Het is gemaakt van een compleet buitenrensysteem waarvan de panelen met metalen pinnen aan elkaar te schakelen zijn. We hebben er zelf een buitenrennetje van gemaakt en door het deurtje open te zetten kunnen we met de resterende panelen het rennetje uitbreiden op een stukje van het grasveld. Vandaag was het dan zover en we hebben niet één maar twee konijntjes gekocht zodat ze ook plezier aan elkaar hebben, maar dan wel met het uitdrukkelijke verzoek dat ze echt zelf goed voor de konijntjes moeten zorgen. Lynn is helemaal verzot op ze en kan niet genoeg krijgen van het geknuffel.

Snowy en Vlekkie

8 opmerkingen:

Lean zei

AAAA wat een dotjes .
gr,Lean

elske zei

aaaaach wat een lieffies marianne ze zijn leuk!!!!!!
ennuh nog gefeliciteerd met jullie trouwdag meis!!!!

sam zei

allebei erg lief! dat gaat weer een hoop verse foto's en nieuwe scraps opleveren :)

Kruimel zei

SUPER te lief gewoon!

heb je geen last van katten in de buurt die zijn gek op kleine konijntjes... dus als ze los lopen blijf er dan wel bij en sluit het hok goed!

geniet er van ze zijn Te leuk, Kan niet wachten tot ons meisje geboren wordt :D (we nemen er een vriendin voor Toby bij )

Romy zei

Aahh, ze zijn zo lief. Wat leuk dat jullie twee konijntjes hebben genomen. Kinderen (en volwassenen en grote kinderen ook, weet ik uit ervaring, haha) zijn vaak zo lief met dieren. Heel mooi om te zien. Veel plezier met jullie twee nieuwe huisgenoten!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Ach, wat een lieve knuffeltjes!!!! En wat een schitterend konijnenverblijf hebben ze gekregen! Lynn en Luc, jullie zijn enorme bofferds!!! Groetjes, Odetta

Cora zei

WAT EEN ENORME SCHATJES!!!

Marlieke zei

Och wat schattig! Ik wens jullie heel veel plezier met deze lieverdjes!