vrijdag 4 september 2009

Weer een award


Het moet niet gekker worden (maar ik ben er wel weer heel erg blij mee hoor)...van Cora, Romy en Lean heb ik deze award gekregen...nu moet ik wel 7 dingen over mezelf vertellen maar aangezien Lean zo'n leuke orginele top 7 had samengesteld durf ik het ook wel aan om me hier wat gemakkelijk vanaf te maken (ik heb immers vandaag nog vakantie en dan mag het haha (mijn laatste dagje trouwens).
Mijn top 7....
Nr. 1 t/m 5, zie de award hieronder
6 Ik vind werkelijk niets aan het huishouden...ik heb het wel graag netjes maar in het poetsen heb ik echt een enorme hekel.
7 Mijn muzikale favorieten zijn robbie williams en Seal
Nu de mensen aan wie ik de award doorgeef:
Romy, Odetta, Lean, Marlieke, Anja, Cora en alle andere blogkanjers!

3 opmerkingen:

Romy zei

Haha, je hebt de top 5 wel leuk aangepakt. Je hebt de awards echt dik verdiend met zo'n prachtige blog en scrapstijl! En wat leuk dat je hem ook aan mij doorgeeft.

Marlieke zei

Hoi Marianne, gefeliciteerd met alweer een award! Dank je wel ook dat je hem aan mij doorgeeft, erg lief van je! (ik mag nu geloof ik al wel 21 dingen over mezelf vertellen geloof ik, haha). Tegen Romy en Lean heb ik ook al gezegd: ik ga de award (met mijn eigenschappen) proberen dit weekend te plaatsten! Want, ben erg druk met de laatste voorbereidingen om maandag weer fris aan het werk te kunnen. En geloof me...groep 3 is VEEEEHEEEEEL WERK. Haha.

Groetjes Marlieke

Lean zei

Gefeliciteerd met je award en bedankt voor je award hahhhaa.Ja ik vind dat dat wel kon zo met de vakantie je eigen ontladen op de toetsenboord[zouden meer mensen moeten doen......hahahaa het werkt!!!!].
Nog een prettig weekend,Lean