vrijdag 25 maart 2011

Mijn vriendje

De bloemen zijn witte en blauwe rub-ons, uit dezelfde set en de labels zijn van BasicGrey. De rub-ons heb ik gedeeltelijk over elkaar geplaatst.
De titel is gemaakt met de alfabetstickers van Heidi Swapp . Ik heb ze met rode inkt ingekleurd. De witte lijntjes blijven altijd zichtbaar en geeft een leuk effect. Ik had niet genoeg letters meer maar dat kon ik oplossen door van sommige letters de omtrek uit te knippen. Je krijgt dan het negatief met een klein rood randje eromheen. Ik heb dit gedaan bij de m, v, r, i, d en e. Daarna heb ik met een zwarte pen alles omrand. De tekst is uitgeprint en in strookjes geknipt.

The flowers are white and blue rub-ons and the labels are from BasicGrey. I placed the rub-ons partially over each other. The title is made with alphabetstickers from Heidi Swapp. I colored them with red ink. The white lines always shows through the ink. I hadn't enough letters but I solved it by cutting around the negatives of the already used letters. After that I outlined everything with a black pen. The text is printed and cut into pieces.

3 opmerkingen:

Lean zei

super gaaf lootje weer Marianne en waar zouden we zijn zonder printer.
groetjes,Lean

Romy zei

Wat een goed idee om te gaan wandelen met z'n drieën en zo even een beetje van je zorgen te vergeten. De layout is prachtig! Ik vind het zo mooi dat je bijna altijd journalt op je layouts. Zo leg je echt herinneringen vast:)

Marlieke zei

Wat een goed idee dat van die letters als ze op zijn! Zoals je wellicht wel weet heb ik ook een hele voorraad van die heide Swapps en ook al veel gebruikt. Goede tip, dank je wel!

En wat is je LO mooi geworden zeg! Lekker veel foto's erop, uigebreide journaling, super! Hopen dat het wandelen het gewenste effect geeft!

Fijn weekend!