donderdag 20 maart 2008

2 nieuwe kaartjes, gemaakt door Marianne

Ik zag zojuist dat ik al meer dan 200 berichten heb geplaatst op deze blog. Jeetje wat veel!


Ik heb vanmiddag weer zitten spelen met mijn restjes papier en deze kaartjes zijn daaruit voortgekomen. De scans zijn niet zo goed van kwaliteit helaas. Misschien dat ik ze morgen opnieuw inscan. Dit is een geboortekaartje voor het dochtertje van Lynn's muzieklerares.
De ondergrond is bubblegum cardstock, maat 10x15 cm. Daar bovenop heb ik een rechthoek van daisy d's-loden papier geplakt, maat 8x15 cm. Het vierkant is een diecut van Making Memories-noteworthy en de donkerroze rand zijn allemaal glitters. De stempel op de die-cut is van Autumn leaves. Tinkerbell is een sticker, de sterretjes zitten daarbij. De letters zijn Thickers-daiquiri. De stipjes heb ik gemaakt met puffy paint. Als je ze verhit met een heattool bollen ze op, maar als je ze op de verwarming laat drogen blijven ze vrij plat. Dat laatste heb ik deze keer gedaan.

Ook dit kaartje heeft als maat 10x15 cm. Ik heb een restje noteworthy papier op maat gesneden (8 1/2 x 14 cm) en heb één rand afgescheurd. De randen heb ik beinkt met roze colorboxinkt. Daarbovenop heb ik een rechthoek van Noteworthy-ava-floral geplakt. Deze heb ik eerst beinkt met rode colorboxinkt. Van nog een restje noteworthy papier (maar je kunt ook een notitieblaadje gebruiken) heb ik een rechthoekje gesneden en aan één kant gaatjes gemaakt met de bind-it-all. Ook deze randen heb ik beinkt, nu met earth stream aridondackinkt. Ook de letters en de swirl zijn met deze inkt gestempeld. De glitterbloem en frame zijn die-cuts van noteworthy. De swirlstempel is van Autumn leaves. De stippeltjes zijn weer gezet met puffy paint.

1 opmerking:

Anja (scrappie) zei

Prachtige kaartjes Marianne.