woensdag 19 maart 2008

De bouwvergunning is binnen!

Joepie, we hebben de bouwvergunning binnen. Waarom ik zo blij ben? Om de hele simpele reden dat we hier een jaar, ja je leest het goed...één jaar op hebben gewacht.
We hadden eerst een ander plan (plan A) ingediend en daarvan kregen we helaas na 6 maanden te horen dat dit plan geen optie was. Toen zijn we overgestapt op plan B en eergisteren kregen we de papieren hiervoor binnen.

Ik had nu mijn magazijn boven, maar dat is niet praktisch en veel te klein. We gaan nu een stuk achter de garage uitbouwen en de garage zelf wordt ook aangepast. Het eerste gedeelte van de uitbouw wordt hobbyruimte voor Henri en daarnaast komt mijn nieuwe grote magazijn, met workshop/cropruimte. Ik kan dan dus ook mensen ontvangen en kinderfeestjes geven en dat vind ik erg leuk. Ik zit dan ook vol met plannen, maar daarvoor moet eerst de uitbouw klaar zijn. Dat zal nog wel enkele maanden gaan duren omdat we zelf ook veel gaan doen. Het duurt dus nog wel even maar dan heb je ook wat nietwaar? Ik vind het heerlijk dat we nu eindelijk weer verder kunnen, na dat lange wachten.

3 opmerkingen:

Hetty zei

Dat klinkt helemaal super. Tegen die tijd kom ik wel eens bij je kijken. Ik ben benieuwd hoe het wordt.

Groetjes Hetty

Anja (scrappie) zei

Helemaal super toch en ik wil ook graag tegen die tijd een keertje komen neuzen. Succes.

scrappy zei

veel succes met de verbouwing ,
groetjes, vera