donderdag 20 maart 2008

Inzending Wedstrijd: Miranda Assenberg

En ook de inzendingen van Miranda kwamen zojuist binnen. Ze heeft lang getwijfeld of ze mee zou gaan doen, nou ik vind het super dat je meedoet Miranda.
Layout 5 dec.:
Neem en vel cardstock 30x30 en bewerk de zijkanten met zwarte inkt en trek met een fineliner een randje rondom. Pak daarna een contrasterende kleur cardstock en snij deze op gewenst formaat en bewerk ook hier de zijkanten met zwarte inkt. Plak op je cardstock. Mat de foto op een lichte cardstock en bewerkt wederom de randen met zwarte inkt. Snij van 1 vel designpapier een strook en van een ander vel scheur je een strook, snij ook een strook van scalloped cardstock. Bewerk van deze stroken ook de randen met zwarte inkt. Plak op je cardstock. Gebruik een blaadje notitiepapier voor je journaling (bewerk randen met zwarte inkt) plak dit op de juiste plek. Plaats dan je foto. Schrijf je journaling. Plaats bloemen met brad schuin over de foto en notitiepapier en bewerk de grote bloem met knopen in hartjesvorm. Gebruik een chipboard figuur wat je beplakt met het designpapier voor een detail in de tegenoverliggende hoek van de bloemen. Hierop nog wat geborduurd en als detail een lintje geplaatst met een stukje brad.
Kaart:
Snij een stuk cardstock op het formaat 30x15 cm en maak een vouwlijn langs een liniaal op 15cm. Snij daarna een stuk designpapier (hier Daisy D) op het formaat 14,5x14,5 en plak dat op de voorzijde van de gevouwen kaart. Van een ander stuk designpapier scheur je een letter (in mijn geval een D, kaart wordt een boodschap voor mijn zoon Duncan). Schuur uit dezelfde serie designpapier 3 rondjes en verfrommel deze. Leg ze op elkaar en verbind ze aan elkaar door middel van een brad, plak deze samen met de letter op de kaart. Knip een plaatje uit (of gebruik een oud poezieplaatje) en plak deze er ook bij.

Zoek een mooie rub-on die het thema van de kaart verwoord en wrijf deze op de kaart met een gedeelte over de letter. Plaats nogmaals dezelfde letter in de rub-on. In dit geval een foamletter bewerkt met designpapier.

Maak het geheel af met een zwarte fineliner door randjes te trekken.
Layout Kattekwaad:
Bewerkt een vel 30x30 cardstock met gesso (ik heb in dit geval een klodder in het midden van mijn papier gedropt en ben deze uit gaan wrijven). Snijd stroken van design papier (hier Daisy D, dacht ik) in dezelfde dikte, ga met een zwart stempelkussen langs de randen en plak deze schuin naast elkaar. Plak hier schuin overheen een pagina uit een oud kinderboek (bewerkt ook hier de randen met zwarte inkt). Plak de foto’s op rood cardstock en trek lijntjes op de foto met een witte signo pen (als extra detail kun je hier een daar een woord schrijven). Maak van designpapier (scheuren in rondjes) en een brad een bloem en plak deze net over de foto. Erbij zit ook een tag uit dezelfde serie als het designpapier (deze is ook met zwarte inkt bewerkt). Aan de zijkant van de pagina maak je de titel met gebruik van Go West Clear Mini’s en thickers. Maak het geheel af door de zijkanten van het cardstock te bewerken met zwarte inkt en met een fineliner een lijn en tekst te zetten.


7 opmerkingen:

Hetty zei

En jij twijfelt aan jezelf?? Ziet er super uit!

groetjes Hetty

Anja (scrappie) zei

Ga jij je eens heel snel schamen madame ze zijn werkelijk prachtig vooral 5 december en wat leuk ik herken daar een sketch in, hi,hi. Ook het kaartje is super meid nou jij mag nooit meer twijfelen.

Michelle zei

Ik vind ze erg mooi!

Anoniem zei

Wow wat mpooie werkstukken Miranda
groetejs yvon

Anoniem zei

Echt toppie hoor!!

ben nu al je grootste bewonderaar.

hopelijk zie ik in de toekomst weer werk van je.

Groetjes

margot zei

ziet er waanzinnig uit, ook die kaart! :)

Rieni zei

prachtig hoor!!! Ouwe twijfelaar!!!

En wat grappig dat jij ook de sketch gebruikt heb (ik dus ook)

groetjes Rieni