zondag 11 mei 2008

Cherish, ingezonden door Designlid Anja Curvers

En dit is de laatste lay-out die Anja doorgemaild heeft. Ook nu kun je natuurlijk op de afbeelding klikken om de lay-out in het groot te bekijken.

De werkbeschrijving is geschreven door Anja:
Als ondergrond heb ik donkerbruin cardstock genomen en met witte pen langs de randen gedoodled en woordjes zoals baby, cherish, sleep etc. opgeschreven.
Uit een vel sassafrass lass sunshine lollipop sugary love met behulp van een vel making memories noteworthy ava diecut artisan de vorm uitgeknipt. De randen weer met zwarte pen omlijnd. Linksonder wat restjes van sassafrass lass sunshine lollipop dreamsickle verwerkt. Onder de foto een stuk papier van 23 x 13 cm uit sassafrass lass sunshine buttercream bliss verwerkt en de geschulpte rand met zwarte pen omlijnd. De foto is gemat op hetzelfde donkerbruine cardstock als de ondergrond. Onderlangs de foto is een stukje van de geschulpte diecut rand van het vel sassafras lass sunshine lollipop sugary love gebruikt. In de linkerhoek van de foto is een stuk van het KI memoriues lace cardstock lullaby green tea gebruikt, sommige woorden zijn met zwarte pen geaccentueerd. In de linkerbovenhoek is met bruine inkt gestempeld met de sassafras lass clear stamps owls. Als embellishments zijn verder gebruikt de kersen en het hartje van K&Company berry sweet glitter fruit een ticket van Jenny Bowlin en de titel cherish is gestempeld met bruine inkt en foam stempels. De letters zijn vervolgens omlijnd met witte pen. Over de foto is nog een bruine overlay van tres jolie gebruikt.

2 opmerkingen:

Odetta's Scrapwalkincloset zei

Wat een frisse baby, eh Amy lay-out! Weer eens geheel wat anders!

Odetta's Scrapwalkincloset zei

Sorry Emy-lay-out!