dinsdag 17 november 2009

Kleine kindjes worden groot...


Lynn vierde dit jaar de sinterklaasintocht bij haar vriendinnetje in Veghel. Daar was ze blijven logeren en daarna zijn ze, samen met mijn vriendin (de moeder van haar vriendin om het even gemakkelijk te maken haha) naar de haven gegaan. De 2 groep 8ers hadden zich prima vermaakt. Dus waren we alleen met ons mannetje deze keer. Hij wilde heel graag bij ons in het dorp de Sint inzwaaien maar al snel kwamen we erachter dat het hem niet om de Sint ging maar om de pieten en dan vooral de pieten met de pepernotenzakken haha. Samen met zijn vriendjes rende hij van piet naar piet en kwam steeds zijn pietenmuts bij ons legen. Aan het eind van de optocht had hij een boel pepernoten en rode wangen van alle pret die hij had...de tijd dat ze bij ons bleven om samen naar Sint te zwaaien is nu toch wel echt voorbij. Luc heeft dit jaar een overgangsjaar...hij weet het wel maar gelooft toch ook nog wel...en dat houden we lekker zo. Laat mijn 'kleintje' nog maar lekker even klein blijven...groot kunnen ze hun hele leven nog zijn nietwaar?

5 opmerkingen:

Dora zei

Het is zo leuk die gezichtjes...prachtig, en ja laat ze nog maar lekker genieten en klein blijven!

Lean zei

Groot gelijk Marianne gaat al snel genoeg en hij heeft in ieder geval weer lol gehad[en jij ook].
gr,Lean.

Romy zei

Je hebt groot gelijk. Zo leuk als ze nog in de Sint geloven. Gave foto's allemaal! En dat pepernotenverhaal...dat komt me heel erg bekend voor van toen ik een paar jaartjes jonger was, hihi.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Sinterklaas vieren is zo leuk wanneer je nog klein bent. Vroeger zat ik 's-avonds door het raam bij de voordeur te kijken of Sinterklaas op zijn paard bij ons zou aankomen. Tevens was het ook een beetje eng. Want stel je eens voor dat hij echt met zijn paard bij onze voordeur zou staan......
En met selectie geloven is niets mis mee.

Anja (scrappie) zei

Heerlijk he die intocht blijft toch gewoon altijd spannend en hier nog zo'n overganger Susanne gelooft nog wel maar ook weer niet laat maar lekker zo.