donderdag 3 december 2009

Family, gemaakt met October Afternoon


Ik heb deze lay-out alweer een weekje klaar en dacht dat ik hem al online had gezet. Maar helaas pindakaas. Ik vind het zo leuk om deze oude foto's te verwerken met 'modern' papier. Als ik dan bezig ben en de radio aan heb staan en een bakkie koffie bij me heb dan zit ik echt te genieten. Gewoon door de oude foto's (foto's zijn emotie en daarom zo waardevol) en door de leuke kleuren. Ik ben een echt kleurenmens, niet dat ik een kleurrijk huis heb, maar ik kijk eerst naar kleuren en dan naar vorm.
De ondergrond is een vel october afternoon - cherry hill - recipe box (de achterkant). Een vel cardstock - hillary heb ik rondom geponst met de treading waterpons en daarna heb ik een vel october afternoon-report card-bus route op maat geknipt zodat deze in de geponste rand valt. De randen heb ik flink bewerkt met een distresser. Daarbovenop heb ik een baan october afternoon-report card-story hour verwerkt. De journaling is op een transparant voor inktjetprinters geprint. Let erop dat je de tekst in spiegelbeeld afdrukt. Alle stempels zijn van kaiserkraft 'flora and fauna' en zijn gestempeld op de achterkant van cardstock - chiffon. Daarna zijn ze met een klein randje rondom uitgeknipt.

6 opmerkingen:

Romy zei

Oh, wat mooi, Marianne! Ik vind het zo gaaf zoals je alles gecombineerd hebt en de stempelafdrukjes maken het helemaal af.

Anja (scrappie) zei

Hij is prachtig Marianne gaaf he om met oude foto's te werken in combinatie met dat papier moet ook weer eens aan de slag ik schijn alleen maar kaartjes te kunnen maken.

Dora zei

Mooie lo, en erg mooie foto!

Lean zei

Heel mooi en inderdaad gaan kleuren keel goed met oude foto´s.
gr,Lean.

Marlieke zei

Zo zie je maar weer dat oude foto's en nieuw papier heel goed te combineren zijn! Ik vind het een hele mooie LO geworden!

Groetjes Marlieke

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een schitterende lay-out. De kleurtjes doen het juist geweldig met de oude foto! I love it!!!