donderdag 11 februari 2010

Feitjes van de allerleukste dag van mijn leven...

Als je op de foto klikt zie je deze in het groot.

Ik heb zoveel plezier gehad met het nieuwe papier van Imaginisce, de "scooter's vacation" lijn. Het is heerlijk papier om je vakantiefoto's mee te bewerken. De voorkant van het papier is wat drukker, met glanzende accenten en de achterkant is rustiger. Ik heb hier vooral de achterkanten van de dessinvellen gebruikt en het wat aangevuld met october afternoon papier (de strook met gele lijntjes rechts onder de foto).
De titel is gemaakt van de Heidi swapp Invisibles die ik heb ingekleurd met dew drops inkt. De kleine tussentitel is gemaakt met de letterstickers van Shoe box. Er zitten zoveel letters op een vel, dit is al mijn derde titel en nog zijn de letters niet op. Soms moet ik wel wat creatief zijn...een 3 wordt een e enz. maar dat vind ik alleen maar leuk. De embellishment linksboven is een deel van een oud kwartet. De scooter, caravan en hond zijn uitgeknipt uit het scooters dessinpapier. Ik heb deze embellishments express net onder de titel geplaatst zodat duidelijk wordt dat de journaling een nieuw stukje tekst is. Ook doordat de kleur van de journaling anders is wordt dit duidelijk. De journaling is uitgeprint op papier en ik heb er reepjes van geknipt. Het papier met de pijlen heb ik express recht onder de poolcirkel door laten lopen zodat deze wat meer aandacht trekt. Rechtsonder heb ik 3 large brads gebruikt.

7 opmerkingen:

Dora zei

Wat een gave kleuren erg mooie lo!

Anja (scrappie) zei

Ook deze is heel erg leuk Marianne weet nog niet welke foto's ik ga verwerken maar komt goed.

Ria zei

Wat een heerlijke LO.

hele mooie kleuren dit papier is ook echt zo mooi.

groetjes Ria S.

Lean zei

Gaaf en het is zeker mooi papier om mee te spelen.......speel ze!!!!
gr,Lean.

Romy zei

Wat een gaaf moment; knap ook dat je de kinderen springend op de foto hebt gekregen. Als ik zoiets probeer, moeten de mensen op de foto altijd een keer of twintig springen voor het echt lukt, hihi. Je hebt de foto trouwens ook supermooi gescrapt.

Marlieke zei

WOW Marianne wat is deze mooi geworden! Ik vind 'm zoooo leuk! Als ik dit zo zie lijk thet me echt heerlijk papaier om mee te werken.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een dynamische lay-out en wat een vertederende tekst! Dat er nog maar vele mooie dagen mogen volgen!